Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vannak itt valamilyen küzdőspo...

Vannak itt valamilyen küzdősportot űzők?

Figyelt kérdés

én kb. egy éve birkózok.az edző meg ismerősök is azt mondják hogy nem vagyok rossz meg én is szeretem.

De annyira irritál egy versenyen hogy annyi ember van hogy teljesen leblokkolok.egyszerűen nem tudok az ellenfélre koncentrálni.az edzés teljesen más ott már ismerek mindenkit.

Van így remény arra hogy sportember legyek?

Ti mit csinálnátok?

17/f

2013. jan. 28. 00:29
 1/1 aikiboxer ***** válasza:
Egyrészt gyakorlat teszi a mestert. Járj sokat versenyekre, szokd meg a hangulatot. Másrészt azért van az edző, hogy segítsen. Harmadrészt meg vannak olyan versenyző(jelölte)k, akik pszichésen paráznak a versenyektől, nekik sportpszichológus tud segíteni. Nálunk is volt olyan kissrác, akit sportpszichológus (is) készített fel versenyre.
2013. jan. 28. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!