Akik járnak edzőterembe, mennyire gyakran látnak vékony lányokat ott?
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire gyakori, hogy vékonyabb lányok(akik nem izmosak, kigyúrtak...) járnak oda? Illetve mennyire sok izmos, kigyúrt nőt láttok, akik ilyen "testépítő" stílusúak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
nem tudhatod, hogy mi a célja, akkor honnan tudod, hogy "nem fogja elérni?" egyébként meg, honnan tudod, hogy mindennap csak annyit csinál, meg hogy egyáltalán aznap nem csinál-e többet, nézed végig az edzését? az is lehet, hogy most van ott először, én harmincon felül jártam először edzőteremben, nem mindenki ott nőtt fel, fogalmam sem volt, mit is lehet ott csinálni, hogy kell.
aztán az is lehet, hogy még gyenge, és pont azért jár oda, én pl. azért járok, hogy erősödjek. lehet, életében nem csinált még súlyzós edzést, hogy kezdjen mindjárt nagyokkal/sokkal, lehet, hogy most ismerkedik még csak az egésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!