Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Köki Megafitness edzőterembe...

A Köki Megafitness edzőterembe járnátok?

Figyelt kérdés
Szívesen csinálok bármit, akár még aerobikot is, csak szeretnék már mozogni, mert így télen nagyon visszaesek mindig a mozgás terén. :\ Viszont egyedül meg nincs kedvem elkezdeni.

2013. jan. 14. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha fizeted, megyek xD
2013. jan. 15. 11:39
 2/8 anonim válasza:

Szia!

én oda járok péntekenként.ha gondolod tarts velem.

2013. jan. 15. 13:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Árakkal nem vagyok tisztában nagyod drága?

Mit szoktál ott edzeni?

2013. jan. 15. 16:10
 4/8 anonim válasza:
Péntekenként 700 Ft a belépő, ált Fitness gépeket használom
2013. jan. 15. 16:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez nem is drága így. :o És ilyenkor nem szoktak sokan lenni?
2013. jan. 15. 19:29
 6/8 anonim válasza:
vannak páran, de hát sosem üres;)
2013. jan. 15. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
17%

Nem. Miért járna az ember ilyen edzőterembe? Ez csak divat, funkcionálisan aligha hatékony..

Inkább Callaneticsezni, Pilatesezni, harcművészeteket tanulni járnék el (vagy járok), valóban hasznosan töltve az időmet.

2013. jan. 17. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
31%

én voltam egyszer az minden csak neme edzőterem mindenhol középkorú emberek kardióznak tv a teremben ez a legnagyobb szégyen minek??maradok a saját magam kis gettós hangulatú régimódi termemben ahol vágni lehet a tesztoszteront:D

ha lány vagy akkor biztos tetszeni fog,de ha férfi és keményen akarsz edzeni elszántan akkor hanagold az ilyen modern termeket mindenre jók csak nem kemény edzése

2013. jan. 17. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!