Az edzés utáni proteint mennyi idővel edzés előtt szabad elkészíteni?
Figyelt kérdés
Én suli után tudok menni kondizni ezért célszerű lenne már reggel elkészíteni és akkor nem kell vele délután bajlódni az öltözőben meg ilyenek... Az baj ha már jó pár órával edzés előtt reggel elkészítem?2013. jan. 27. 12:09
1/7 dirtboy válasza:
nem lenne célszerű
mi az hogy az öltözőben bajlódni?
de nagy dolog port önteni a shékbe meg rá pár deci vizet és össze rázni.
tényleg nagy bajlódás
2/7 anonim válasza:
Viszed a protent shakerben, majd edzés után öntesz hozzá vizet és összerázod. Ennyi.
3/7 A kérdező kommentje:
az utóbbi egész jó ötlet eszembe se jutott :D kösz a válaszokat
2013. jan. 27. 12:15
4/7 anonim válasza:
Vagy viszed dobozban ès a pultnàl összeturmixoljàk
5/7 anonim válasza:
Annak nem szoktak örülni, ha nem náluk veszed meg a proteint!
6/7 anonim válasza:
Rém egyszerű. Viszed a shakered benne a port és amikor szükséged van rá víz mindehol van. És kész.
Sőt már léteznek smarth shakerek, amibe akár 2 adag port és az összes szemes, kapszulás "takarmányt" is magaddal viheted.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is legegyszerűbb edzés után vizet engedni bele.
Ha reggel csinálnád akkor is rázogatnod kéne edzés után mert valószinűleg a fehérje nagy része leülepedne az alján:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!