Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A csirkemell belső részében...

A csirkemell belső részében van az az apróbb rész, ami nem a két nagy húsos részhez tartozik. Olyanból kaptam elég sokat, érdemes lefagyasztani?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert olyan kis vékony hús, nem válik majd vízzé, ha fagyasztás után sütöm?
2013. jan. 27. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem válik vizzé:dd

Az is a mellrészhez tartozik, szóval ugyanaz a tápértéke. Fagyaszd le nyugodtan, azt en is kulon szoktam gyüjteni, hacsak nem vmi ragus cuccot csinalok a mellbol, mert akkor agy mindegy

2013. jan. 27. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan fagyaszd, süsd, illetve majd jó étvágyat hozzá!
2013. jan. 27. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi! anyu szerint is jó az majd előbb megsül maximum mert vékony
2013. jan. 27. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Adagonként fagyaszd le, én brassóit szoktam belőle csinálni. Vagy kicsit kiklopfolom, és tócsnimasszába burkolom kisütöm-isteni!
2013. jan. 27. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
jajj, én nem eszek ilyeneket, de köszi :D
2013. jan. 27. 10:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!