Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A néptáncolás az jó sport?

A néptáncolás az jó sport?

Figyelt kérdés

Idén kezdtem néptáncolni a suliban és már kapásból két csoportban táncolok! Szeretném ha erősödnének a lábaim. erre jó a néptánc?

(az egyszer fix hogy rohadtul elfáradsz)

2013. jan. 25. 23:02
1 2
 1/11 anonim válasza:
Igen erosodik. En 7 evig neptancoltam :)
2013. jan. 25. 23:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha szereted csinálni, akkor jó sport, ennyi :) Én 3 évig táncoltam, de nem vettem észre, hogy attól különsebben erősödött, csinosodott volna a lábam...
2013. jan. 26. 08:27
 3/11 anonim válasza:
0%
nem. a néptanc NEM sport. inkább sportolj valamit,néptánc helyett.(fuss,ússz,röplabdázz,kosarazz...) az,hogy hülye zenére táncikálsz egy órát,nem ér semmit. én is néptáncoltam,de nem használt semmit.hidd el!
2013. jan. 26. 10:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
de ha szereti, miért ne táncolhatna??
2013. jan. 26. 10:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Harmadik, én négy évig jártam, nem tudom, hogy ti mit csináltatok néptánc néven, de nálunk az első fél óra komoly erőnléti edzéssel telt, utána meg " csak táncikálás " is erősen igénybevette az embert.

[link]

Oké, ők profik, de senki ne mondja nekem azt, hogy ez nincs olyan jó edzés, mint az aerobik vagy zumba vagy akármelyik modern cucc...

2013. jan. 26. 11:56
 6/11 A kérdező kommentje:
A harmadik válaszolónak üzenném hogy heti 2 órát néptáncolok és itthon az időm nagy részét gyakorlással töltöm!
2013. jan. 26. 12:36
 7/11 anonim válasza:
100%

Szerintem meg fogsz erősödni, akár fiú vagy, akár lány, főleg, ha két csoportba is jársz ;) 10 éve néptáncolok, úgyhogy tudom, milyen erős lábak kellenek hozzá.

És a kedves 3. kommentelőnek üzenem, hogy próbáljon meg valamit csinálni néptánc néven, és rájön, nem olyan könnyű "táncikálás"!!!

2013. jan. 26. 19:18
 8/11 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak: tényleg nem valami könnyű táncikálni!
2013. jan. 28. 15:08
 9/11 anonim válasza:
Igen jó sport. Nagyon jó a néptánc hogy erősödjön a lábad. Mondjuk én már lassan 4 éve heti 3-szor 2 és fél órát táncolok abból háromnegyedóra kőkemény edzés és nekem tényleg erősödött a lábam.
2013. aug. 9. 19:48
 10/11 anonim válasza:
Igen,nagyon erősít és az állóképességed is jobb lesz sokkal. Nem könnyű ám táncolni és énekelni is közben főleg ha egy ugrósról van szó. Én heti egy alkalommal járok táncolni de akkor 4 órát táncolunk és van hogy 1,5 óra a bemelegítéssel megy el.
2017. dec. 18. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!