Hogy vegyem rá magam a reggeli edzésekre? (lent)
Figyelt kérdés
Szombatonként reggel 8-10ig van edzésem (vízilabda) és az előtte lévő napon (mint pl most) olyan kedvem van hogy mennék mert van kedvem edzeni. de amikor csörög az óra mindig meggondolom magam mert olyan álmos vagyok hogy egy másik énem van ami mindent lesz*r és ezért megesik gyakran hogy nem megyek le, aminek az edzőm persze nem örül... a lényeg hogy kéne valami amitől megjön a kedvem reggel is.. előre köszönöm a válaszokat!!!2013. jan. 25. 21:45
2/4 A kérdező kommentje:
dehogyis!! mindennap van edzésem vasárnapon kívül mert akkor általában meccsek vannak, de csak szombaton van reggel mert a többi délután van!
2013. jan. 25. 22:32
3/4 anonim válasza:
Bocsi, de csak te tudsz magadon segíteni. Ha meghallod h csörög, nem kinyomod, hanem kiugrasz az ágyból, ilyen egyszerű. :)
4/4 anonim válasza:
Nekem néha a konditerembe nem volt motivációm lemenni, mert időnként rám jön, hogy lusta kis g3ci vagyok. Persze mindig lemegyek amikor kell, de olyankor idő kell, hogy felpörögjek. Nálam ami erre bevált, hogy vettem egy edzés előtti energizálót. Konkrétan Scitec Pow3rd-et. Már az ízétől felébred az ember (kegyetlen keserű) és valahogy mentálisan is rá tudok állni az edzésre szinte 5 percen belül, kicsit "kiélesít". Próbáld meg Te is, hogy veszel valami ilyen pörgetőt és reggel bekészíted az ágyad mellé, aztán csak vizet öntesz rá és megiszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!