Zyzznek mitől volt ilyen tökéletes teste?
Genetika, kaja és rengeteg kox.
Nem volt tökéletes, mert akkor nem halt volna meg.
kox, meg kox, meg kox
meg ha jól tudom már nem is él.
én sose tartottam nagyra ezt a Z gyereket, testépítőnek se nevezném, inkább egy kis magamutogató nagyranőtt pávának, olyan mint a ma élő Jeff Seid.
tipikusan strandgyúrós volt, csak a csajok és a menősködés vezérelte szerintem, ezért is nyúlt szerekhez idő előtt.
halottról vagy jót vagy semmit, tudom, bocsi.
Montez én csak az izomzatára értettem a tökéletes címszót. :)
Egyébként páran félreértettetek, nem az volt a kérdés, hogyan lehet izmot növelni, hanem hogyan lesz valakinek kevésbé szép formája, valakinek meg esztétikusabb. De ugye ez is csak ízlés kérdése, kinek mi jön be. Akkor betudom a genetikának
Tudom, hogy mire értetted, csak egy rossz megjegyzés volt tőlem.
De kaptál választ: genetika. Nincs csoda zyzztestreformálós módszer és varázsgyakorlat.:)
" A koxról meg annyit, hogy ekkora izomtömeget megtartani ilyen szárazon, szálkáson naturálban nem nagyon lehet."
Igen, avatott szemmel az ember szinte biztosra megmondja valakiről hogy koxol-e vagy sem. Van egy bizonyos fokú szálkásság/izomtömeg arány amit kox nélkül nem tudsz megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!