Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A 100% Whey Proteinben van e...

A 100% Whey Proteinben van e olyan összetevő ami okozhat magas vérnyomást?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve szedem normális kajálás mellé! De azóta indokolatlanul magas a vérnyomásom! Meg van az 1l/20kg víz mennyiség naponta, még több is! Akkor a protein okozná?

2013. jan. 25. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Nem okoz ilyet egy sima protein.
2013. jan. 25. 18:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg aminosav van benne, nem lehet hogy valamelyik ezt váltja ki! Amugy 100% whey protein professional amit szedek!
2013. jan. 25. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Mivel a fehérje aminosavakból tevődik össze, így nyilván sok aminosav van benne.:)

És nem szeded, mert nem gyógyszer, hanem használod, alkalmazod, eszed, iszod.:)

A hús is fehérje vagy a tojásfehérje is aminosavakból tevődik össze. Azoktól sem lesz magas vérnyomás, ettől sem, mivel ez is csak szimpla fehérje.

2013. jan. 25. 18:17
 4/6 anonim válasza:
Én most kezdtem el edzések után inni, kb. egy hónapja. Magas vérnyomásra és pulzusra két gyógyszert szedek (nebivolol, tritace), de eddig semmi változást nem vettem észre. Szóval az én kérdésem az lenne, hogy "nyugodt szívvel" ihatom tovább? :)
2013. jan. 26. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ihatod.
2013. jan. 26. 16:48
 6/6 anonim válasza:
Köszönöm a gyors választ!
2013. jan. 26. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!