Van ilyen futóprogram?
Figyelt kérdés
androidos telefonra keresek olyan futóprogramot,amihez nem szükséges internet és gps használat.
az endomondo-t,a runkeeper-t és a nike+-t ajánlják mindenhol,de ezekhez kell internet.:/
2013. jan. 25. 16:32
1/5 anonim válasza:
sima ingyenes gps kell endomondohoz (én ezt használom) nyugi nem vesz le semmit.
2/5 anonim válasza:
Nem kell hozzá internet. Én a Nike+ használom a feleségem meg a Runkeepert. Az internet csak azért kell, hogy a futás adatait feltöltse az internetes felületre és szinkronizálja az adatokat. De internet nélkül is az okostelefonod méri és tárolja az adatokat. GPS az kell, de az van szerintem minden okostelefonon.
3/5 A kérdező kommentje:
van rajta gps,csak nem tudom,hogy ingyenes-e
2013. jan. 26. 09:12
5/5 anonim válasza:
Én Nike+-t használok, én nagyon szeretem. Egyébként, nézd azt, hogy az autós navigációs rendszerért sem kell fizetni, tehát itt a GPSnél sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!