Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol 100 szemes kúra alatt...

Danabol 100 szemes kúra alatt elég heti 3x edzeni vagy sokkal hatásosabb minden nap?

Figyelt kérdés

Valamint az is érdekelne, hogy hány kilót hozhat és abból mennyi marad rajtam a kúra végezetével. Nem ide illő, koxmentes edzésre biztató kommenteket nem kérek. Csak olyan válaszát várom aki ért ehhez vagy csinálta már, vagy közeli ismerősén látott eredményt és hasznos információkkal tud szolgálni.

Magasság: 188 cm

Súly: 84kg

Kor: 18

Fél éve edzek heti 3x. A táplálkozásommal nincs probléma, tömegnövelő étrend szerint eszem.

2013. jan. 24. 21:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok infót. Sokat utána olvastam és inkább winstrol stanozololra esett a voksom. Kevesebb mellékhatás, amit hoz tiszta izom és rajtam is marad. Valamint olcsóbb is, csak arra kell ügyelnem, hogy eredetit vegyek. Bár ez minden cuccal így van mert már mindet hamisítják.
2013. jan. 26. 20:00
 12/12 anonim válasza:
Régi kérdés ,mennyit hozott? Tapasztalatok? Megmaradt a tömeg ami jött?
2014. szept. 23. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!