Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 100 szemes danabol kúra után...

100 szemes danabol kúra után a várható 5-6 kiló izom megmarad vagy szedjek rá valamit?

Figyelt kérdés
Hozzá nem értő emberek véleménye nem érdekel. Az sem érdekel, hogy ez így káros, úgy káros. Az én testem azt csinálok vele amit akarok. Ha esetleg ismertek hatékonyabb tömegnövelő tabit, amiről jobb vélemények vannak mint danabolról kíváncsian várom őket. Tudom, hogy ezt a mennyiséget kevésnek találhatjátok, többe nem merek bele fogni 17 évesen. Előre köszi a válaszokat.
2013. jan. 22. 16:44
 1/7 anonim válasza:

"Hozzá nem értő emberek véleménye nem érdekel."

Furcsa hogy ezt pont te mondod :D De kezdj csak el 17 évesen szteroidozni, csak mert lusta vagy normálisan enni és edzeni. Bármit mondasz, nagyon erősen kétlem hogy egy ember képes lenne 17 évesen elérni a naturál testépítés határát.

2013. jan. 22. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A danabol egy szar, igaz hoz pár kilót, csak az a gond hogy tegyük fel ez 6 kiló, ebből 3 kg zsír, 2.5 kg víz, és a maradék 0.5 kg izom. Viszont tudom ígyis-úgyis koxolni fogsz, látszik a kérdésedből, akkor már valami normálisat használj, ami főleg injekciós változat. Ha nem mered magad szúrni akkor meg ne gondolkodj a koxon!(Mondom ezt naturálként)
2013. jan. 22. 18:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Gyenge vagyok. Fél éve edzek heti 3x rendszeresen, tudatosan étkezem. Előtte 2 évig kosárlabdáztam azelőtt pedig 4 évig judoztam. Kitartó vagyok de őszintén mondom a testemmel a legkevésbé sem vagyok megelégedve. Fiú létemre széles a csípőm, vékony a derekam és vastagak a lábaim. Sokat lábazok mindhiába mert lúdtalpam van, és nem sikerül fogynom a lábamból. Minél előbb nagyobb hátat szeretnék. Ennyi csupán a célom. Persze rendesen eddzek majd minden testrészemre továbbra is.
2013. jan. 22. 22:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Tehát a válaszom mondanivalója: nem akarok én semmilyen határokat feszegetni, csak pár +kilót felszedni. Itt nem az idő a lényeg hanem a hatékonyság. Hozzáértő embertől tudom (30 éve cuccozik), hogy egy 6 hetes kúrától semmilyen bajom nem lesz. Csak attól félek, hogy megköti rajtam a vizet és a kúra után 1-2 héttel leeresztek.
2013. jan. 22. 22:48
 5/7 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Ugyan én egy senkiházi naturál hobbiból edzős vagyok(és az is maradok), de azért csak belehánynék a kérdésedbe, ha megengeded.

Az a baj, hogy te sem tudod hogy mit akarsz(vagy csak nem tudod normálisan megfogalmazni)! Izmokat, vagy fogyást, esetleg a mágikus 'helyi fogyást'(ami persze nincs), vagy mi a túrót, mert ez valahogy nem jött át??!!

Akkora böszmeségeket írsz hogy vmi elképesztő. Mi köze a lúdtalpnak a lábizmok fejlesztéséhez, mi köze van a láb izmok fejlesztésének a lábból való fogyásnak? És főleg ehhez mi szükség van erre a szemétre?

Tudom hogy így is - úgy is tolni fogod, mert egy baromi hozzáértő ember azt mondta hogy a Danabol az gecyjó és toljad ezerrel mert ez nem hogy nem szar, hanem egészséges, aki mellesleg nyilván a kémia/biológia/élettudományok kandidátusa, és az MTA nagydoktora....

Az esetleg nem fordult meg a fejedben hogy nekiállj kardiózni? És fél év alatt milyen eredményeket akarsz egyáltalán elérni?!

2013. jan. 23. 01:48
 6/7 A kérdező kommentje:
A bokám nem bírja ember... Nem tudom mért divat itt savazni egymást az interneten... Nem a kritikákra vagyok kíváncsi. Az orvosok csavarokkal akarták rögzíteni a bokámat... A kosarat is emiatt hagytam abba.
2013. jan. 23. 21:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul te magad mondtad, hogy hobbi kondis vagy. Ezek után szerinted valaki komolyan fogja venni amit a testépítéssel kapcsolatban mondasz? Nagy divat manapság az emberek minden egyes szavát kiforgatni. A kérdésemre mégsem voltál képes hasznos információt adni, pedig ezt külön mondtam is, hogy ilyen mindenhez értő nagyokos emberek f@szságaira nem vagyok kíváncsi.
2013. jan. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!