100 szemes danabol kúra után a várható 5-6 kiló izom megmarad vagy szedjek rá valamit?
"Hozzá nem értő emberek véleménye nem érdekel."
Furcsa hogy ezt pont te mondod :D De kezdj csak el 17 évesen szteroidozni, csak mert lusta vagy normálisan enni és edzeni. Bármit mondasz, nagyon erősen kétlem hogy egy ember képes lenne 17 évesen elérni a naturál testépítés határát.
Kedves kérdező!
Ugyan én egy senkiházi naturál hobbiból edzős vagyok(és az is maradok), de azért csak belehánynék a kérdésedbe, ha megengeded.
Az a baj, hogy te sem tudod hogy mit akarsz(vagy csak nem tudod normálisan megfogalmazni)! Izmokat, vagy fogyást, esetleg a mágikus 'helyi fogyást'(ami persze nincs), vagy mi a túrót, mert ez valahogy nem jött át??!!
Akkora böszmeségeket írsz hogy vmi elképesztő. Mi köze a lúdtalpnak a lábizmok fejlesztéséhez, mi köze van a láb izmok fejlesztésének a lábból való fogyásnak? És főleg ehhez mi szükség van erre a szemétre?
Tudom hogy így is - úgy is tolni fogod, mert egy baromi hozzáértő ember azt mondta hogy a Danabol az gecyjó és toljad ezerrel mert ez nem hogy nem szar, hanem egészséges, aki mellesleg nyilván a kémia/biológia/élettudományok kandidátusa, és az MTA nagydoktora....
Az esetleg nem fordult meg a fejedben hogy nekiállj kardiózni? És fél év alatt milyen eredményeket akarsz egyáltalán elérni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!