Mit lehet tenni, ha satuba fogják a fejed?
Figyelt kérdés
Néztem kerestem ,de nem találtam rá választ és idegesitő amikor oda jön valaki (osztálytársam) csak úgy hülyéskedésből és satuba fogja a fejem ill a nyakam és nem tudok semmit tenni. Pedig Karatéztam 6évet most kempozok ,de ez ellen nem találtam megoldást.2013. jan. 24. 21:29
2/8 A kérdező kommentje:
Hátulról.
2013. jan. 24. 21:36
3/8 anonim válasza:
Ilyenkor a kezeid szabadok az egyikkel markolj bele golyóiba .
4/8 anonim válasza:
hát:)...alap önvédelmi megközelítés,hogy lehetőleg mindig legyen mögötted fal,tárgy,ne tudjanak a hátad mögött mozgolódni.
amit kipróbálhatsz,hogy felnyúlsz elkapod az egyik ujját és megfeszíted.
mindegy melyiket,amelyiket éred,de a kisujj a leggyengébb és hátrahajtod eltöröd neki.
http://www.youtube.com/watch?v=10tSfapon0g
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat főleg az utóbbinak ,de azt a golyómarkolósat kihagynám :DD
2013. jan. 24. 22:03
6/8 anonim válasza:
Neutronlovag írta jól, szemből!
Szembe kell nyúlni.
De mondjuk.. lehet hajat is tépni, orrba nyúlni és leszedni magadról az arcával együtt.
Ha kopasz akkor marad az orr vagy a fül. El fog engedni, csak légy határozott..
Hát, ha meg véletlenül éles helyzetben lenne ilyen, és valaki nem felkészült.. az valószínűleg meghal :)
7/8 anonim válasza:
Ezt véleményem szerint legjobb esetben jujutsu, vagy judo, esetleg talán még aikido edzésen tudod elsajátítani. Mert most mondhatom neked, hogy csinálj egy féltérdes seoi nage-hez hasonlatos valamit, vagy mondjuk próbálkozz egy sukui nage-val (ami kicsit kockázatos, mert mindketten földre kerültök, de ha értesz a földharchoz, akkor már előnyben vagy) de kétlem, hogy ez bármit is segítene most rajtad. Menj le jujutsu-ra és kérd meg az ottani edzőt, hogy tanítson rá valamit...
8/8 anonim válasza:
a karate ilyenre nem tanít, akkor már inkább judo. De van egy haverom akit így egyszer besatuzott valaki és lazán földhöz vágta a gyereket :DD nagyon égett a pofája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!