Fogyás lábból, combból, ha alul erősebb vagyok?
Gyerekkorom óta sokat sportoltam és a lábam nem épp karcsú,inkább sportos,ami már egy ideje eléggé zavar!!
Erős a vádlim és a combom. Szeretném,ha szép,vékony lábaim lennének és nem pedig az erős vádlimmal küzdeni. Csőszárú nadrágot is nehezen találok,m a vádlim miatt nem jön fel az a nadrág,ami pl. méretben jó lenne.
Segítene vki hozzáértő,hogy hogyan tudnék fogyni alulról? Ha felülről is fogyok,az se lenne akadály,m a karom is inkább izmos,mint vékony. :(
Futás esetleg? Vagy vmi kemény torna? Koplalni próbáltam hónapokig,de az nem hatott,csak hasam lett még laposabb... Erősödni NEM szeretnék,CSAK FOGYNI!!!!!
Így van, nem lehet csak lábról fogyni, nem tudod ezt irányítani.
Diéta és aerob edzés kell, de mindenhonnan megy majd le.
Igen, gondoltam rá,hogyha fogyni akarok,akkor bizony a kilók nem csak egy testrészről fognak menni.
De amilyen lábformáló videókat látok,az mind erősít is, amellett,h vmennyit fogyaszt is.
Arra lennék kíváncsi,h vajon ezek az edzések mindegyike erősít vagy létezik olyan is,amivel tudok faragni elég rendesen a vádlimból, combomból és nem leszek erős,sportos,mint most.
Persze tudom, menni fog még le kiló máshonnan is,de nem bánom! Köszi a válaszokat!
Vádliból nehéz lesz fogyni, az egyrészt alkati dolog is, másrészt ha ott nincs zsír (és ez a valószínű), akkor onnan nem fog lemenni fölösleg, mivel nincs minek lemennie.:)
Ne "formázós" videókat keress, hanem heti min. 3-4-szer kocogás, bicaj, ellipszis tréner, lépcsőzőgép, stb aerob edzések kellenek.
Köszönöm a válaszod!
Oh, kissé elkeseredtem,m megnéztem vádlim és valóban csak izom :(( Ajj, de rossz ilyen sportos lábakon élni lány létemre. Na de megfogadom a tanácsod és lesz sok futás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!