Milyen követelmény kell egy kidobós munkához? Magasság, súly, karátmérő. Mennyire fizetik meg?
"karátmérő"
most ékszerész vagy kidobó akarsz lenni? :D
Legyen zord fejed aztán kész. Amúgy nem mindegy hogy Kiskunbüdösfütykösön vagy Pesten akarsz kidobó lenni....
"Mennyire fizetik meg?"
ez sokban függ magától a rendezvénytől is, vagy te állandó pl: Diszkó kidobóra gondolsz? Mert ott is van olyan hogy egy fellépő a saját "embereit" "alkalmazza"...
Pesten szeretnék, diszkóban, vagy rendezvényen az nekem mind1. Am gondolom a hely minőségétől is függ!
Köszi a válaszokat
Magasság súly karátmérő....
nem tudom mostanában hogy mennek ezek a dolgok, de volt ismerősöm (tudom... mindenkinek van egy "ismerőse"...) aki volt kidobó, nem volt egy magas ember kb: 180 cm, és a versenysúlya 75-80 kg volt. Ellenben akkor amikor felkereste a szórakozóhely tulajdonosát már több mint 15 éve júdózott. Ez elég "ajánlólevél" volt.
Igen, nem árt egy kis harcművészet, önvédelem tudás!!!
Ezt lehet alkalmi munkába csinálni? Szal mondjuk csak hétvégén, vagy csak péntek esténként? Másodállásba gondoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!