Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » ZYM sport drinkről tudtok...

Leonóra24 kérdése:

ZYM sport drinkről tudtok hasznos információt, mire jó, segíti a fogyást, esetleg hízlal?

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 07:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Sodium: 250mg

Potassium: 50mg

Magnesium: 50mg

Calcium: 30mg

Vitamin C: 100mg

Vitamin B5: 5mg

Vitamin B6: 8mg

Vitamin B12:40mcg

Sodium: 250mg

Potassium: 100mg

Magnesium: 17mg

Calcium: 18mg

Vitamin C: 100mg

Vitamin B12:500mcg

Guaraná 200mg

Caffeine 100m

Ezek semmire nem jók. Egy kis ásványi anyag pótlás, kíváncsi vagyok árban mennyire éri meg. A 100g c-vitaminnal valószínűleg aligha, nagyobb a füstje mint a lángja.

Köze nincs a hízáshoz-fogyáshoz, a zöld fajtában van 1g cukor / tabletta. Ettől senkinek sem lesz baja, de minek van benne?

Én gagyi tápkiegnek találom, sokkal jobb multivitaminokat, ásványi anyag kiegészítőket lehet kapni, nem is megfizethetetlen áron. A pezsgőtabik ritkán jók.

2013. jan. 23. 09:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ:)Úgy kaptam,nem tudtam róla semmit...
2013. jan. 27. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Arról már nem tudok véleményt formálni, hogy érdemes-e elfogyasztani.

1 részt tápanyag, direkt edzéshez.

Másrészt viszont nem minden arany ami fénylik. Nem ismered a minőségét, mennyire felszívódó formában vannak a vitaminok, ásványok, szükséged van-e a hordozóanyagokra, ízesítő aromákra (ha vannak).

Én szerintem nem enném meg, mert én ilyen vagyok, de szerintem nyugodtan el lehet fogyasztani. Edzéshez pedig vagy nem foglalkozni különösebben a vitaminpótlással, vagy a vitaminok legyenek (általános, majdnem minden emberre) C-vitamin, D-vitamin, omega3 zsírsav + HA hiány van valamiből, akkor az (erre létezik vérvizsgálat).

Vagy egy jó minőségű multivitamin sportolóknak, bár ennek a valódi szükségességét megint csak nem tudnám én megítélni.

2013. jan. 27. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!