2 kèrdès a kondiva kapcsolatban?
Nem vagyok nagy kondizo, nekem a prioritàs egyèrtelmuen a felsotest, azon belul is a mell meg a hàt izom. Elfoglalt vagyok, tehàt hetente csak kètszer tudok lemenni, hètfon ill. szerdàn, kondi edzèsem igy nèz ki:
Hètfo: Mell/ Tricepsz
Szerda: Hàt/Bicepsz
Ez azèrt van ilyen sorrendben mert mindig azt mondtàk nekem hogy a bicepsz a tricepszre èpul, igy tricepsz utàn csak egy napot pihenek. Viszont ha ez nem fontos, akkor megforditanàm, mert ugy èrzem jobban birom a Hàt (1 nap pihenès) utàna mell mint forditva. Mellre àltalàban nagyon ràedzek, utàna kèt napig izom làzam van. Ti mit ajànlotok? Fontosabb a tric utàna bicepsz, vagy a hàt utàna mell?
2. kèrdès: Azt mondtàk kondiba hogy làbra is nagyon fontos gyurni, màr csak azèrt is mert az az alapja az egèsz felso tesnek, tehàt ha jobban gyurok làbra, akkor gyorsabban fejlodik a felso test? Ez igaz?
1. Kellene válledzés is.
2. igaz, mert fokozza a növekedési hormon termelését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!