100m síkfutásnál mennyi a vég?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem meddig lehet levinni?Milyen magasság?Milyen alkat?Kérlek írjatok!2009. aug. 31. 08:49
1/8 anonim válasza:
Mi a vég? Mennyi időre lehet levinni vagy mire gondolsz?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen!És hogy milyen alkat kell hozzá!Meg milyen magaság ehez!
2009. aug. 31. 09:19
3/8 anonim válasza:
Azt mondják hogy 9,4 elvileg az emberileg teljesíthető legjobb idő. De fehér ember még 10mp alá nem tudott bemenni csak fekete bőrű. a magyar rekord 10.08 ami azért már nagyon jó, de ezt 99-ben futották. Alkatra eddig az alacsonyabbat tartották előnyösnek, lásd asafa powell, tyson gay, stb. Akinek rövidebbek a végtagjai lényegesen könnyebben szed fel izmot. Mostanában a 100m koronázott királya Usain Bolt aki viszont már nem alacsony termetű egyáltalán, úgy tűnik ez a jövő!
4/8 anonim válasza:
nekem 11 másodperc....178 cm 65 kg
5/8 A kérdező kommentje:
Hát azért Asafa Powell nem kicsi!180 cm az azé magas!
2009. aug. 31. 12:18
6/8 anonim válasza:
Szerintem nincs alsó határ, vagyis van, de nem ismerjük. 20-30 év és a 9 lesz az átlag (mármint az élsportban, nem az átlagembernél). Még jobb doppingszerek, még jobb edzésmódszerek, genetikai módosítások esetleg.
7/8 anonim válasza:
Múltkor olvastam valamit, hogy pár éve már kiszámolták, és lemodelezték ezt svájci(?) tudósok, és genetikai módosítás nélkül a még megfutható idő max. 9,25.
8/8 anonim válasza:
Mert azt olyan könnyű modellezni. Szerintem ne higgy el semmi marhaságot. Nem tudják ők se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!