Kondi terem szaunába?
Haverommal kondi terembe fogunk járni, ahol van szauna is. Szaunába ott mibe szokás lenni? Gondolom nem abba, amibe kondiztam is.
Illetve kondi terembe póló+rövidgatya? vagy hosszú?
Kondi terembe váltócipő és kényelmes ruházat. Szerintem is a rövidnadrág+póló felállás a legmegfelelőbb).
Ha egészségesen akarsz szaunázni, akkor nem veszel fel fürdőgatyát. Műszálas, és a bőröd nem tud rendesen lélegezni, nem egészséges. Inkább tekerj magad köré egy törülközőt és úgy ülj be.
Egyelőre nálunk még lassan terjednek az egészséges, fürdőruha nélküli szaunázási szokások. Picit prűdek vagyunk. De nem baj, én például egy törülközőt tekerek magam köré. Fürdőgatyában én sem szeretek szaunázni.
A kérdésedre válaszolva a lényeg, hogy a konditermek többségében ugyanolyan szokások vannak, mint az uszodákban. Fürdőgatyában szaunáznak.
én nem szoktam átöltözni, leveszek mindent, csak a gatya marad, ami amúgy is alkalmas fürdésre, nyilván nem melegítőbe megyek be. plusz törölközőt használj, főleg ha igényesebb terembe vagy.
amúgy a szauna nem tesz jót az izomépítésnek közvetlen edzés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!