Én csinálok valamit rosszul?
Így látatlanban nem lehet megmondani, hogy jól végzed e a gyakorlatokat.
Egyébként az izomláz nem feltétele a fejlődésnek, de ha sosincs, akkor az is gyanús.:)
Ha most kezdted újra, akkor legyen egy hónap átmozgató 3 napos teljes testes edzésterved, majd utána mehet az osztott. Osztottnál már 3-4 gyakorlat mehet egy izomcsoportra, de elég gyakorlatonként 3 sorozat és sorozatonként 8-10 ismétlés.
anno amikor elsőnek mentem haverokkal kondizni azon hitetlenkedtek hogy semmi bajom nem volt másnap pedig fele akkora voltam/vagyok mint ők és ugyan azokkal a súlyokkal dolgoztam :)
most érzek valamicskét de nem sokat nem nevezném izomláznak sem de valamit érzek.
csak zavar egy kicsit hogy nem érzem azt mint máskor amikor saját kútfőből kondiztam otthon és másnap a kezemet nem tudtam kinyújtani bicepszezés után pl vagy hasazás után másnap nem bírtam felkelni... de ez csak az otthoni bohóckodások után volt ha kondiban voltam és lenyomtam a napi adagot azt másnap meg sem éreztem és most sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!