Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Derék, csípő tájékról hogyan...

Derék, csípő tájékról hogyan lehet ledobni a kilókat?

Figyelt kérdés

1 éve evezek, a combon, fenekem, karom fejlődik, de a has tájék valami borzalom, nagyon plöttyedt, undorító! Mit tehetnék? Valami jó kis edzéstervet tudna ajánlani valaki?

Köszönöm , 28 L

2013. jan. 19. 09:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mik az eddigi finom kedvenc ételeid ?:)
2013. jan. 19. 11:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát az kemény! Ebédre mindig húst hússal.Általában rántott húst eszek, pörkölteket, májat, és milánóit! Hát így ezek mennek általában. :S Ja, és a kínais zacskós leves. Imádom
2013. jan. 19. 11:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Köretként pedig krumplit és rizst fogyasztok! Reggeli, vacsi 1 szelet kenyér + felvágott vagy tojás (főtt vagy rántotta formájában)
2013. jan. 19. 11:16
 14/17 anonim ***** válasza:

a rizs maradhat, meg a hús is :) de a milánói meg a pörkölt meg ezek felejtősek.

[link]

a fehérjét meg edzés után kellene :)

2013. jan. 19. 11:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Oksi. Köszi
2013. jan. 19. 11:35
 16/17 Linkoln ***** válasza:

Szia!

Már írtam korábban.

Örök hibának tartom itt hogy minden lájtos kérdés feltevőből testépítőt akarnak csinálni.

Való igaz hogy szálkásítás elég kényes, így egy hónapos időszakot nem árt szigorúan szabályozni, az a szálkásító időszak, de utána, simán lazíthatsz rajta. Én sportolok, igaz hogy energiaigényes a sportom (Kerékpár) és ektomorf vagyok, de akkor is különösebb étrendem nincsen. Megeszek mindent. Értelem szerűen főként vizet iszom... :D De most hogy cukros a tea nincs belőle probléma. Pörkölt meg pörkölt, jó az fit embernek, szinte minden kaja lecsúszhat, igyekezz eni sok zöldséget, meg egézséges dolgokkal egészítsd ki a zsíros kaját, meg a fehérje híjast, és akkor azért jó. Tojás, tej sem árthat.

A lényeg hogy ha szálkásító diétán vagy fogd keményebbre. Ha már nem akkor lazíthatsz, de mindig törekedj azért.

2013. jan. 19. 21:06
 17/17 Linkoln ***** válasza:

Nem akartam leszolni az előttem válaszolót, nagyra becsülöm hogy válaszolt, időt szentelt neki, és igaza van, valóban a prökölt például nem egy ajánlott szálkásító étel. Én, csupán ki akartam hangsúlyozni hogy nem kell iszonyú szigorúnak lenni.

Viszont elismerem hogy inkább tömegelésnél lehetünk elnézőek, szálkásítás szigorú, és egy, pl endomorfnak nagyon nehéz, és hamar visszaszedheti amit leküzd.

2013. jan. 19. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!