Rendeletek már Szteroidot innen: www.minosegisteroid.com?
Én nem rendelnék.
Ha olyan szinten vagy, h érdemes használnod, akkor valszeg van már egy olyan ismerősöd, aki ezzel foglalkozik.
semmiképp ne vegyél netről. tudok 1-2 megbízható(bb) neves versenyzőt aki tud segíteni, ha érdekel privi.
ja a másik indok h kerüld el messziről ezeket: a rendőrség figyeli ezeket az oldalakat, akik rendelnek vagy kapcsolatba kerülnek vele felkerülnek egy listára az IP cím alapján, a közeledő koxtörvény miatt.
úgyúgy, valóban ezen akarok meggazdagodni, hogy ajánlok neki egy ismert embert, akinél kisebb eséllyel fürdik be mint a netről rendeléssel.
amúgy jobb oldalt lent az a szám nem az IQ-mat jelzi :)
Hát szerintem pedig az a kis szám az IQ-at jelzi.
Én neves sportoló lennék és valami gyökér megkeresne, hogy a másik gyökér ismerősöm INTERNETEN ajánlott engem, h koxxal foglalkozok.....hát úgy elzavarnám mind a kettőt, h a lába nem érné a földet.
én naturál vagyok, nem cuccoltam, de sajnos több ismerősöm is felelőtlen, és mindenképp ki akarta próbálni.
mivel lebeszélni nem tudtam őket, ezért inkább segítettem nekik, és nem mondtam h rendeljenek netről valamit, ahol 90% hogy megszívják.
elmondtam, hogy ha mindenképp ki akarják próbálni akkor hol érdemes beszerezni. a tag le akarta őket először beszélni, szóval nem csak a pénzre ment...
mit gondoltál, hogy az apámnak keresem az ügyfeleket, vagy micsoda? amúgy így utólag elmondom, hogy Lauter Victorról volt szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!