Hogyan lehetséges feljavítani a natúr tejsavó fehérje oldódását?
Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 17:55
1/4 anonim válasza:
Vagy osszeturmixolod botmixerrel vagy veszel shakert es abban jol osszerazod! Nekem nem csomos es en shakerben csinalom.
2/4 anonim válasza:
Ez fura,mivel szinte mind instan, gyorsan oldódó. Botmixer. Vagy összekevered dizájner proteinnel.
3/4 A kérdező kommentje:
Nos, volt már szerencsém egy két „designer” fehérjéhez, de ez a natúr valahogy nehézkesen oldódik számomra. A reggeli adagomat, zabbal szoktam össze botmixerezni, tehát ott nincs probléma. Shakerrel is csak langyos vízzel tudom, úgy hogy közbe rázom mint a „hülyegyerek” enyhén habos lesz ennek köszönhetően. De nem gond!
Vannak ennél nagyobb problémák is, csak kíváncsi voltam kérdésekre.
Üdv.
2013. jan. 19. 12:05
4/4 A kérdező kommentje:
Vagyis kíváncsi voltam a válaszokra. Elírtam *
2013. jan. 19. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!