Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék beállni katonának....

Szeretnék beállni katonának. Milyen edzéstervet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy 20 évesen bevonulok szerződésesnek. Pontosan fél évem van addig. Rendszeres edzéssel elég idő ez arra, hogy erősödjek és bírjam a kiképzést? 172cm vagyok és 65 kiló szeretnék hízni is minimum 10 kilót.
2009. aug. 29. 06:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Írnátok nekem esetleg edzésterveket? Esetleg, hogy melyek azok az ételek amiket hagyjak ki a táplálkozásból.
2009. aug. 29. 07:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom h mennyire vagy edzett, de a legfontosabb h bírd a futást, fuss minél többet, + fekvőzz, felülésezz, mellette járj kondiba. ha kitartóan csinálod, biztos fel tudsz készülni az AVI-ra

21/F ZMNE-s

2009. aug. 29. 08:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

fél év alatt felejtsd el hogy tisztán 10 kilót fogsz nőni. Azért nőni-t írok mert gondolom nem zsírból akarsz hízni hanem izomra. És ha az jutna erre eszedbe h akkor nem tisztán, akkor meg jó nagy idióta vagy :) Szóval ezt is felejtsd el. Ráadásul ha futsz mellé hosszabb távokat, akkor sokkal kevésbé fogsz fejlődni izomilag, lásd bármelyik hosszútávfutó.

Arra viszont hogy megadj egy alapot a kiképzéshez elég, guglizd ki: body.builder.hu alapismeretek.

2009. aug. 29. 09:16
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
futás, szerintem 10-15 km-ert le tudj futni ( nem kocogni , futni) uszás, fekvő, felülés, huzodzkodás ( madár fogásal is, madárfogás= a tenyered nem feléd néz, hanem előre) és az se árt ha tudsz kötélre mászni.
2009. aug. 29. 11:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerződéses katonának 3200 m futás van a felvételin :)vagy bringa. két perc felülés és 2 perc fekvő. Több edzettségi szint van, a munkahelytől függően meg kell felelned neki.

27/N/ftörm. :)

2009. aug. 29. 12:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló ha tudnál még pár kérdésemre válaszolni azt megköszönném. Írtam e-mailt
2009. aug. 29. 13:36
 7/13 A kérdező kommentje:
ezt a 10 kilót képletesen értettem. Csak szeretném ha bírnám a 30 kilós málhazsákod meg nem húzna el a fegyver... Szerekhez pedig nem nyúltam soha és nem is fogok soha
2009. aug. 29. 13:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Én most voltam alkalmasságin, sajnos nem sikerült.De én hetente 3-szor vagy 4-szer futok, heti 5-ször edzek, felülés, fekvőtámasz na meg persze súlyzózás.Kb. 2 hónapja kezdtem el.A következő alkalmasságim tuti sikerülni fog. :)A követelmény szint amúgy fent van a neten.
2009. aug. 31. 11:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Ezt a 3200 métert időre kell lefutni?
2009. aug. 31. 14:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, időre.A felülést meg a fekvőtámaszt is időre kell.Ezekre 2 perced van.A futást meg aszerint pontozzák hány percre futod.
2009. szept. 1. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!