Hogyan tudnám elérni, egyáltalán lehtséges-e, hogy magasabb legyek pár centivel?
dogmatix
a növi a vesét és a májat nem rongálja elég nagy tévedésben vagy
ha peptidet nyomsz v igf et annak meg még mellékhatása sincs!!!
és a végére egy vmi ha nem hiszed menj el sport orvoshoz beszél majd róla
ha nem kamu növi -t nyomsz hanem eredetit akkor az teszi a dolgát megnöveszt mindenhol az izmokat a csontokat a porcfelszínt de ha gagyi kinai szart veszel kötve hinném hogy olyat is láttál volna élőben nemhogy igazi növi t.
olyan ez mint aszteroid ha eredetit veszel az teszi a dolgát pakolja rád a tömeget és az izmot ilyen a növekedési hormon is!!!
és ez nem SZTEROID.
ha van orvos ismerösöd kérdezz már utána h külföldön miért van akkor gh klinika
az ember, és ezt sokan rosszul tudják, ezzel a hormonnal igenis megnövelhető magasságilag csak ha ellenőrzött körülmények között csinálod pl egy gh klinikán ott lehet belekerül több millióba így meg fél és egy millió között megvan a kúra az inzulinnal és a tesztoszteronnal ami kell hozzá
jah ha már okos vagy...
van egy ilyen beetgség amikor a hipofizise túlműködik akkor ugyanaz a hatás mint ha kivülről bevitt növi lenne a szervezetben
ezek az akromegália és a gigantizmus .
te vmit nagyon félreértesz
a növitől nem áll le a tesztoszerontermelésed mert semmi köze hozzá
a klinika az meg magánklinika és nem beutaló kell hozzá meg tb kártya hanem külföldi magánkorházak ezért is a több milliós benti számla én nem okos vagyok ezeket tudom mert így vagy úgy volt v van hozzá közöm és IGEN!!!!
nem szteroidot írtam hanem növit ami kinai!!!!!
olvass már vissza és a legtöbb belőle kinai szar....na gondoltad volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!