Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni, egyáltal...

Hogyan tudnám elérni, egyáltalán lehtséges-e, hogy magasabb legyek pár centivel?

Figyelt kérdés
nyújtógyakorlatok, valami táp?

2013. jan. 12. 21:04
1 2
 11/17 Dogmatix91 ***** válasza:
szteroidot csak orvos adjon...hogy nőtt volna már fél év alatt 14 centit? Gratulálok az ismerősödnek, reméljük a veséje és a mája is rendben lesz.
2013. jan. 13. 07:43
 12/17 anonim ***** válasza:

dogmatix

a növi a vesét és a májat nem rongálja elég nagy tévedésben vagy

ha peptidet nyomsz v igf et annak meg még mellékhatása sincs!!!

2013. jan. 13. 10:26
 13/17 anonim ***** válasza:

és a végére egy vmi ha nem hiszed menj el sport orvoshoz beszél majd róla

ha nem kamu növi -t nyomsz hanem eredetit akkor az teszi a dolgát megnöveszt mindenhol az izmokat a csontokat a porcfelszínt de ha gagyi kinai szart veszel kötve hinném hogy olyat is láttál volna élőben nemhogy igazi növi t.

olyan ez mint aszteroid ha eredetit veszel az teszi a dolgát pakolja rád a tömeget és az izmot ilyen a növekedési hormon is!!!

és ez nem SZTEROID.

ha van orvos ismerösöd kérdezz már utána h külföldön miért van akkor gh klinika

az ember, és ezt sokan rosszul tudják, ezzel a hormonnal igenis megnövelhető magasságilag csak ha ellenőrzött körülmények között csinálod pl egy gh klinikán ott lehet belekerül több millióba így meg fél és egy millió között megvan a kúra az inzulinnal és a tesztoszteronnal ami kell hozzá

jah ha már okos vagy...

van egy ilyen beetgség amikor a hipofizise túlműködik akkor ugyanaz a hatás mint ha kivülről bevitt növi lenne a szervezetben

ezek az akromegália és a gigantizmus .

2013. jan. 13. 10:36
 14/17 Dogmatix91 ***** válasza:
Jól van :D Ha nincs mellékhatása akkor nyomasd csak :D Te is olyan ember vagy aki mindent látott már. Honnan tudod, hogy amit eladnak neked az eredeti? Bevizsgáltatod? :D Mi az, hogy kínai szteroid? Itthon is kotyvasztanak rendesen. Olyan okos vagy! Bemész a klinikára, hogy magasabb akarsz lenni, hormonozzanak be, akkor elküldenek a pi.csába! Nincs mellékhatása a hormonnak? Az végül is nem mellékhatás, hogy a szervezeted hormonháztartása felborul, leáll a tesztoszteron termelés :D Tényleg nem az! Az járulékos haszon igaz? :D
2013. jan. 13. 15:54
 15/17 anonim ***** válasza:

te vmit nagyon félreértesz

a növitől nem áll le a tesztoszerontermelésed mert semmi köze hozzá

a klinika az meg magánklinika és nem beutaló kell hozzá meg tb kártya hanem külföldi magánkorházak ezért is a több milliós benti számla én nem okos vagyok ezeket tudom mert így vagy úgy volt v van hozzá közöm és IGEN!!!!

nem szteroidot írtam hanem növit ami kinai!!!!!

olvass már vissza és a legtöbb belőle kinai szar....na gondoltad volna

2013. jan. 13. 17:41
 16/17 Dogmatix91 ***** válasza:
Növekedési hormonnal sem tudsz magasságot növelni, főleg nem 30éves korban! A csontokban akkor már rég lezáródtak a növekedési zónák! A csontjaid nem nőnek tőle, de a belső szerveid igen, ami lássuk be nem túl előnyös + a porcos részek valóban nőnek. Fa.sza nagy füled, orrod meg állad lesz tőle. Izomsorvadáshoz, daganatok kialakulásához szintén hozzájárul. Mondom, te nyugodtan szúrd magad, de másnak ne adj ilyen tanácsot!
2013. jan. 13. 17:53
 17/17 A kérdező kommentje:
személy szerint én semmiképp nem foglalkozok és nem is fogok ilyen szúrásokkal, amugy 20 vagyok már és gondoltam valamilyen gyakorltokkal vagy valamilyen porral lehetséges lenn-e...de semmiképp nem foglalkozok ilyen szúrós dolgokkal de köszönöm mindenkinek a tanácsát
2013. jan. 14. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!