Ha csak edzes utan eszek feherjet, az er valamit, vagy tok felesleges?
Nem szereted a húst? Akkor itt egy titkos recept. Fél kiló hús darálva (ha félsz a zsírtól, darálj csirkemellet), fél kiló reszelt zöldség (kísérletezd ki az arányt, a zöldség lehet kevesebb és több is), beleütsz pár tojást, pár kanál lenmagliszt (ezek ragasztják össze), fűszerek, fasírtokat formálsz és sütés (én laposan sütöm egy vasserpenyőben kevés olajon, de mikróban is működik olaj nélkül.
A lényeg az, hogy úgy eheted a húst, hogy nem igazán érzed az ízét. A zöldség, amivel elveszed, kifejezetten hasznos (na jó, Montez kedvéért tegyél bele főtt rizst is :-). Én szeretem a húst, azért kísérleteztem ki ezt a kaját, hogy legyen valami olcsó tartalékom, ami köret és kenyér nélkül is finom. Le lehet fagyasztani.
Ezt holnap kiprobalom :DD es igerem Monteznek lesz benne egy keveske fott rizs is :DDD
de miylen zoldseg legyen? parprika, paradaicsom, salata, hagyma, kaposzta? Te mivel csinalod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!