Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti mennyi fehérjét fogyasztoto...

Ti mennyi fehérjét fogyasztotok el egy hónapban kiegészítőkből?

Figyelt kérdés
tehát csak tápkiegből
2013. jan. 10. 21:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
800g? Ha viccnek szántad elég szar. Egyrészt ennyitől valószínűleg sugárban fosnád le a bokádat, másrészt számolj utána ez mennyibe kerülne. Ha még a legolcsóbb myproteint is vennéd, amiből 11.000 egy 5kgos, abból kellene 5db, az kb 55ezer pénz. Arról nem is beszélve, hogy 30g fehérjéhez (egy adag kb) 2-3 dl víz minimálsan kell. Legyen most 2, mert biztos szereted amikor hányingerkeltően geil-édes valami. 26 adaghoz kb 5,2 liter folyadék kell minimálisan...legközelebb próbálj meg szellemesebb lenni, mert senki nem nevetett ezen.
2013. jan. 10. 23:39
 12/15 anonim válasza:

mark86

Én tejjel viszem be az összes fehérjét...literben nem jó?

311-15 liter tejet iszok. Végül is kieg,mert abból van a savópor ami táp. (amit vajból,tejfölből...stb viszek be azt nem írom mert az úgyis kicsapódik...mondjuk a belyglibe is volt tely,de abból nem csapódik ki mer az nem KIlygli,hanem BElygli,így beépül)

2013. jan. 11. 00:12
 13/15 A kérdező kommentje:

aha

5liter víz nemsok 130 kiló vagyok tömöm a koxot mellé amúgy is sok víz kell

2013. jan. 11. 00:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Feleslegesen tolsz napi 800g fehérjét turmixba nagy része kárba megy.Ekkora test súlyhoz szerintem max 400g tolj és annak felét turmixból többit szilárd kajával.Ennyit úgy sem tudsz megemészteni és könnyen kaphatsz vastagbél gyulladást.Vagy akár vastagbél rákot is.
2013. jan. 11. 08:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Na meg igaza van acm-ek mi lové lenne ez.Tuti csak vetítesz:D
2013. jan. 11. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!