17 éves vagyok 168 cm és 46 kg (szóval nagyon sovány) hízni szeretnék, ha este többet eszek az nem segít mert eddig is ezt csináltam. Ha elkezdek gyúrni, kondizni az segíthet?
Figyelt kérdés
És ha tudnátok edzéstervet ajánlani azt megköszönném2009. aug. 27. 21:53
1/4 anonim válasza:
A kondizástól nem hízni fogsz , hanem izmosodni . Ha van pénzed , javaslom , hogy vegyél tömegnövelőt ( semmi mellékhatása nincs! ) és ha iszol naponta két turmixot , az sokat segíthet .
2/4 anonim válasza:
Elsőnek inkább vizsgáltasd ki magad-lehet hogy gyomor beteg vagy. Csak azután állj neki tömegnövelőt szedni és edzeni.
3/4 anonim válasza:
nem értek hozzá de azt tudom hogy az izom nehezebb mint a zsír na meg azért sztem jobban is tetszik a csajoknak is a kondi jó ötlet csak ne vidd túlzásba
4/4 anonim válasza:
Tömegnövelő jó ötlet, de mellette inkább a szilárd táplálékra koncentrálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!