Ha hasizomgyakorlatokat végzel, akkor nem fog nőni a melled, esetleg leépül? :o
Figyelt kérdés
mert úgy veszem észre :S.
köszi L/14
2013. jan. 4. 17:31
1/6 anonim válasza:
Egyszerű: ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz, mivel NINCS helyi zsírégetés. Tehát mellből is fogsz fogyni ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amit felhasználsz.
2/6 A kérdező kommentje:
oké.köszi a választ :)
2013. jan. 4. 18:27
4/6 A kérdező kommentje:
mit összeadni?:D
2013. jan. 6. 13:48
5/6 poiu válasza:
Muramista! Nem épül le. De CSAK hasizomgyakorlatokat végezni értelmetlen, válassz magadnak egy programot és csináld. A melled meg nőhet 21 éves korodig.
Gudlak!
6/6 anonim válasza:
Ez butaság. Akkor csak annak nőne meg a melle, aki életében nem vett részt tesiórán?
Diéta alatt "leépülhet", mivel zsírszövet, de itt is beleszól a genetika. Nekem volt egy "alap nagysága" a mellemnek, mikor nem diétáztam, de sokat sportoltam, nem történt semmi, mikor meghíztam, nagy lett, mikor diétázni kezdtem, onnan ment le először, de nem megy lejjebb (egyenlőre?), mint az "alap nagysága" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!