Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kg tud megölni egy ember?

Hány kg tud megölni egy ember?

Figyelt kérdés

Talán nincs is ember aki ne hallott volna Igor Golushkin tragikus haláláról

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oJcd5..

Sokkoló, és egy kezdőt, aki most kezdené csak megrémít a dolog. Hiába szedték le róla is a súlyt, meghalt, olyan súlyos belső maradandó sérülést szenvedett. A videót még nézni is megrázó...

Komolyan bennem van a félsz, mi van ha én is magamra ejtem... Jó nyilván nem 200kg-val tolnám... De szerintem már jóval kisebb súly is okozhat élveszélyes sérüléseket...

A fekve nyomást kilehet hagyni, lehet valami mással helyettesíteni? És szerintetek ha kb 50-70kg-t magatokra ejtetek az is halálos?

2013. jan. 3. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
50-70még nem, mit görcsölsz ezen mért ejtenéd magadra?és ha holnap kimész azt el.basz egy autó?amúgy nincs olyan ember aki ne halott volna halálról nem volt ez nagy dobra verve én is úgy találtam rá,szerintem nem sokan halottak róla,de ne parázz ilyen fas.zságon azt sem értem ő hogy ejtette le mintha kidobta vna a kezéből,amúgy helyettesítsd kézisúlyzóval
2013. jan. 3. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Majd ha már legalább 130-150-el szériázol elkezdhetsz aggódni addig felesleges. :D
2013. jan. 3. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:

uh gecc..

jah,csináld egykezesekkel,ugyanolyan jó azokkal is.

2013. jan. 3. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezért ne próbálj meg nagyzolni, és csak olyan súllyal dolgozz, amit biztosan bírsz. (a versenyző sem nagyzolt, neki muszáj feszegetni a határait, de egy hobbisnak nem feltétlen kell ilyen szinten)
2013. jan. 3. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsónak adok 100%-ban igazat! És az sem rossz ha van egy edzőtársad! :)
2013. jan. 3. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogd át a rudat teljesen -a hüvelykujjaddal is, akkor nem tudod magadra ejteni.
2013. jan. 3. 21:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Itt inkább az számított, hogy az a súly egy súlyzórúdnyi felületen csapta meg. Ha 70KG-ot magadra ejtesz, az is simán csontot törhet.
2013. jan. 3. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:
nyak tájékon jóval kevesebb is.. halálos lehet.
2013. jan. 3. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:

ha csak az egyik kezed görcsöl be akkor megúsztadmert kidől oldalra, tuti nem fog mind a 2 :D meg úgy egy se. Miért görcsölne?

Am meg amikor a maxot nyomod ki kérni kell segítséget oldalra hogy azért tartsák. és annak a 70%-val kell szériázni, amit már nem ejtesz magadra :P

2013. jan. 4. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez fontos, a nagy súlynál nem dolgozik egyedül az ember.

Egy részt pszichológiai hatás miatt, ún. segítő ujj, másrészt pontosan a biztonság miatt.

2013. jan. 4. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!