Ki a minden idők legjobb ökölvivója?
Figyelt kérdés
Szerintem vagy Muhammad Ali vagy Mike Tyson.De inkább Ali.És szerintetek ki volt vagy ki minden idők legjobb boxolója?2013. jan. 3. 16:48
21/23 anonim válasza:
Minden idők, szerintem nem lehet összehasonlítani... Ott vannak a cuccok, a táplálkozás, edzés stb mind mind sokat fejlődtek. Azért az 50-60 as években nem igazán lehetett egy bokszoló akkora izomköteg, mint Tyson. Én Ali -t mondanám jobbnak, Tyson csak karrierje elején volt jó, utánna a börtön + magánéleti gondok, pia alkohol mind mind teljesen tönkretették. A 2000 körüli Tyson (a későbbiről nem is beszélve) egy vicc volt, a 90 előttihez képest...
22/23 anonim válasza:
A régi nagy boxolók túl vannak egy kicsit értékelve.
Számomra a lehető legjobb boxoló Roy Jones volt.
23/23 anonim válasza:
Talán Ali Tyson Foreman neve merül fel. Nem véletlenül, de mindegyik egy külön történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!