Ki a minden idők legjobb ökölvivója?
Figyelt kérdés
Szerintem vagy Muhammad Ali vagy Mike Tyson.De inkább Ali.És szerintetek ki volt vagy ki minden idők legjobb boxolója?2013. jan. 3. 16:48
11/23 Lacika1234 válasza:
Keresztessy Ákos. mindenidők legjobb boxoloja !!!! nemár hogy nemiserem! bulj el akkor.. még 94ben vonult vissza, amikor Eruópa Box gálán ( addigi idők egyik híres gálája volt) 12. menetbe kiütéssel vesztet. Hrobák gy. László ellen!!! hatalmas meccs volt%
12/23 anonim válasza:
kereszt egyszer se vesztett, főleg nem a Hrobák gyökér László ellen
13/23 A kérdező kommentje:
Szerinted lenne esélye egy europainak egy legendas 100kg-os fekete amerikaival szemben.
2013. jan. 3. 21:37
14/23 Lacika1234 válasza:
az a kopasz gyerek kereszt bármikor kikapna tőle! mondjuk holnap Építési alapismereteken is!
16/23 lee12 válasza:
ember te csak aliban tudsz gondolkodni
ha kimész utcára 10 ből 9 en alit mondják mert őt ismerik
hülye pózer vagy öcsém
Papp Laci a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17/23 A kérdező kommentje:
lee12 én sem sértettem meg senkit te se sértegess.ha nem tudsz normálisan beszélni tunny el innen.
2013. jan. 6. 18:18
18/23 lee12 válasza:
de olvasd már el az egész beszélgetést
te csak aliban tudsz gondolkodni úgyhogy fölösleges bármit is írni
19/23 anonim válasza:
Miből gondolják azt,hogy az Amerikai négerek olyan kemény boxolók.Egy orosz nagymama elverné Alit meg Tysont eggyüt
20/23 anonim válasza:
nagyok Juan manuel marquez,pacquiano,mayweather,
tyson valószínűleg szét ütné alit , a sportok fejlődnek folyamatosan és gyorsan minden sport ami régebben kiemelkedő teljesítmény volt mára a legjobb 20 ba se elég a mai bokszolók is jók tyson még a mai ak ellen is jó esélyell indulna persze akkor mikor fénykorába volt , de lehet klicskóék kifektetnék alit nemm tartom annyira nagynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!