Ki a minden idők legjobb ökölvivója?
Figyelt kérdés
Szerintem vagy Muhammad Ali vagy Mike Tyson.De inkább Ali.És szerintetek ki volt vagy ki minden idők legjobb boxolója?2013. jan. 3. 16:48
2/23 A kérdező kommentje:
Utána néztem a neten ki az de szerintem Ali ellen kevés lenne
2013. jan. 3. 17:13
4/23 A kérdező kommentje:
Mért hiszik sokan hogy Tyson megverné Alit.Tyson semmit sem ér a technikás ellenfelekkel szemben pl.Lewis.Ali kinyirná Tysont.
2013. jan. 3. 20:45
5/23 schocko válasza:
Ali hányszoros olimpiai bajnok?
6/23 anonim válasza:
Keresztessy! Minden idők legnagyobb profija!
7/23 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom nem vagyok ilyen megszálott.De nézd meg Ali és Tyson ellenfeleit Alinak nagyon kemény ellenfelei voltak mégis ő nyert.
2013. jan. 3. 21:20
8/23 anonim válasza:
persze de keresztessy ellen ha többen szállnának ringbe se mennének sokra! tyson+ ali+ roy jones vs keresztessy...
hát nem tudom... 70% adnék keresztre
9/23 A kérdező kommentje:
Ki az a fisko akirol te beszélsz meg a net se dob ki semmit
2013. jan. 3. 21:27
10/23 anonim válasza:
úr isten! a te neted nem dob ki semmit a híres neves keresztröl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!