Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A sportoloknak szant vitaminok...

A sportoloknak szant vitaminok nem artanak?

Figyelt kérdés

Konkretan a mega daily onera es a vitabolicra gondolok. Lattam tobb helyen is hogy elszinezik a vizelet szinet a magas vitamin tartalom miatt. Az RDA nal magasabb mennyisegu ezesetben ez a ket vitamin nem terheli tul a szervezetet/ veset?? Mert en nem talalom tul egeszsegesnek a neonsarga meg zold brunyat...

B.ú.é.k

2013. jan. 2. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
De, azért vesszük, mert mazochisták vagyunk. Meg mert a zöld pisi olyan menő.
2013. jan. 2. 12:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Wash csak azert kerdezem mert sokan ismerosok kozul nyomjak hogy egeszsegtelen meg ha mar zoldet pisalsz tuti nem egeszseges. En pedig nem tudom hog most jo-e vagy sem...
2013. jan. 2. 12:04
 3/6 anonim ***** válasza:
A riboflavin (b2-vitamin) színezi meg a vizeletet, de ez nem gond.
2013. jan. 2. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondolom az ismerőseid cigizés/sörözés közben/teli narancsbőrrel/gyógyszereket eszegetve/orvosi szaklapokat olvasgatva (a megfelelők aláhúzandók) mondják ezt.

A céklától meg piros lesz. A cucc, amit rászórsz a kajádra, hogy ízesebb legyen egy vízzel érintkezve robbanó fém, és egy mérgező gáz vegyülete. A naponta literszám vedelt dihydrogén-monoxyde több millió ember haláláért felelős. Az idegrendszered normális működéséhez többek között fémionokra van szükség.

Csak a logikát akarom érzékeltetni: ami furának hangzik, arra nem kell egyből rámondani, hogy rossz. Sok ilyen kérdés volt már, és mindegyikben megtudtuk, hogy nincs gáz, ha az lenne, ezeket a jól menő termékeket fogyasztó soksok ember már régesrég jelezte volna. Speciel én is ettem mindkét vitaminból, de nekem semmi színváltozás nem volt vécétéren. És semmiféle káros hatást nem tapasztaltam.

2013. jan. 2. 12:13
 5/6 dirtboy ***** válasza:

bátran mehet mind a kettő egy nem megadózisú vitamin.

jumbo pak na az már felesleges lenne ha nem terheled magad semmivel,vitabolic,mega dayly one bátran mehet bárkinek.

2013. jan. 2. 12:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben koszi a segitseget!!:)
2013. jan. 2. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!