Két edzés egymás után? Ez nem baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
14 éves lány vagyok aki szeptember óta vív és most fogna bele a wing tsun kung fu-ba. A vívás órám csütörtökönként van háromnegyed háromtól, fél négyig. A kung fu edzésem pedig keddenként lesz majd, és csütörtökön háromnegyed öttől.
A kérdésem pedig pont ehhez kapcsolódik, hogy szerintetek az nem baj, hogy csütörtökön szintem majdnem egymás után van a két edzés? Ebből nem lehet baj, nem?
minden választ előre köszönök.! :)
2013. jan. 2. 11:36
1/4 A kérdező kommentje:
ja és még valami!
ez a két sport megfér egymás mellett?
2013. jan. 2. 11:37
2/4 anonim válasza:
Szia!Szerintem teljesen rendben van! Én is 14 vagyok és lány és nekem is volt olyan hogy futó edzés után mentem a másik edzésemre is! (a futóedzésen 5-8 km-t futottunk!)
3/4 anonim válasza:
Ez nem baj, sőt ez tök jó. Jártam régen vívásra és úgy emlékszem annyira nem is volt fárasztó. Nekem van, hogy egy edzésmről pár perccel korábban el kell jönnöm, hogy egy másikra odaérhessek ami ráadásul két órás (judo) gondolhatod hogy nézek ki a végén :D
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben! :)
Köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 2. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!