Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jackie chan igazából is tud...

Jackie chan igazából is tud harcolni?

Figyelt kérdés
sokan írták hogy csupán artista szerintetek?
2012. dec. 30. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen igazabol is tud harcolni es a filmekben ö maga "rendezi" a harcokat.

Allitolag gördeszkazni is megtanult a filmek miatt.

2012. dec. 30. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
18%

van egy kőműves haverom,soha semmit nem sportolt ha meg bunyózik,mindenkit lever mégis.

néha lejött edzésre és a versenyzőknek is olyan maflásokat kiosztott,hogy csak lestek.

ennyi erővel akkor egy magasan képzett kaszkadőr is simán képes lehet bunyózni.

2012. dec. 30. 22:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Elvileg tudnia kell, mert a veszélyes jeleneteknél nem alkalmaz kaszkadőrt, ezért is tartott sokáig egy filmnek a megalkotása...
2012. dec. 30. 22:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Persze, egyrészt mert kaszkadőr is, másrészt már gyerekkorától kezdve harcművészeteket tanult (bár kínában ez nem volt meglepő, ott mindig nagyon nagy szerepe volt ennek az életben sőt még ma is).
2012. dec. 30. 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért ennél több.
2012. dec. 31. 07:35
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Ezt egy másik kérdéshez írtam de ide is beszúrom, nem minden az ha vki clubban tanul verekedni néha rutinosabb aki az utcán szed össze dolgokat.

Soha nem jártam karatézni...meg egyéb ilyen dolgokra DEEEE a van damme videókat rongyosra néztem majd meg az össze verekedős filmet.Amikor ez már nem elégített ki szórakozásból verekedni jártam (ekkor még tizenéves voltam)diszkók, kocsmák...és hát jöttek a sikerek elvertem a környékbeli kidobókat meg helyi kemény csávókat.Amikor ez is kevés volt elmentem a városban a legkeményebb küzdősport egyesülethez de pár alkalom volt és ott is azt mondta az edző ...h fiam nem vagy ide való ,nem tudom hol tanultál verekedni de ide normál emberek járnak és nincs itt továbbra is helyed...pl itt edzésen mondja az edző h küzdelem beáll a csávó már jönne is köríves rúgással olyat kapott h 2nap kómában feküdt,és a legdúrvább h mikor felébredt azt mondta h ezt hogy csináltam mert semmit sem látott csak mikor a lábam a fejéhez ért erre emlékszik.Akkor mondták h az egyik bajnokot rúgtam le és nincs többé ott helyem...

Utána elindultam pár versenyen is ahol a gyorsaságom és agresszívitásom miatt nem volt legyőzöm de a bírók leléptettek.

Ekkor egy ember megkeresett azt mondta h fiatal tehetségeket keres, ha van kedvem próbáljam ki magam...

hát így kezdődött thaiföld,shanghai,los angeles hamburg itt mind megfordultam "fizetős" versenyeken, és ment a szekér itt már kiélhettem magam ki is adtam magamból mindent .

És mindezt úgy h soha nem tanultam küzdősportot clubban hanem otthon filmekre és K1 mérkőzéseket nézve.

2012. dec. 31. 08:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
alaptalannak tartom ezt a sztorit.. több okból is de ami a leglényegesebb,hogy egy harcosnak nem csak a technikákat kell ismerni,hanem több évig kell edzenie a testét,hogy megfelelő állóképességre tegyen szert és 3perc után ne lihegve,félholtan essen a sarokba vízért könyörögve.
2013. jan. 1. 02:28
 8/11 anonim ***** válasza:
egyébként mi is ez a sport amiről írsz? k-1 vagy karate vagy mi egyéb?
2013. jan. 1. 02:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tud.
2013. jan. 1. 05:54
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Állóképességem nagyon jó hiszen rendszeresen futok , főleg terepen de szoktam sportpályákon is.erőnlétnek meg ott a testépítés.

Ami technikám van azt úgy jellemezném mintha a thai box-ot az aikido-val és a teakwondo-val ötvözném.ezt mondta egy mester.ÉS nem én vagyok az egyedüli külföldön rengeteg ilyen ember van aki pl nem engedhette meg magának h fiatalon küzdősport egyesületbe járjon de az utcán olyan tudást szerzett össze h pár fekete öves paprikajancsi díszhuszár földre vágta magát egyből az ütésektől v rúgásoktól!!!!!!!Kelet -ázsiában és közép amerikában meg braziliában rengeteg ilyen tehetséges fiatal van...mondanom sem kell az összes vagy ilyen "fizetős" versenyeken indul h megéljen!! vagy vmi gang-hoz csatlakozik "végrehajtónak"...

Ezt a fajta keménységet nem oktatják küzdősport egyesületekben.

2013. jan. 1. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!