Szemüveges vagyok és elmennék valamit harcolni, gondolok is MMA-ra vagy thaibox-ra vagy ilyesmi küzdősportokra, ezt, hogy tudnám megoldani?
Ahogy említették, egyszerűen vedd le amikor mozgtok vagy verekedtek.
Ha homályosan is, de azért gondolom látsz valamennyit. Nem olvasni kell, hanem a mozgást érzékelni.
nem gy mert lejárni lefogok csak kesztyűzésnél szar, mert 6,5 +-os a szemem :/ hát mit mondjak nem homályosan kb. semmit, de kontaklencsét nem akarok mert az eltörik ezt még ennyire sem fogok látni :S
amugy a lézeres szem műtét ér valamit vagy az csak valami átmenteti, vagy az hogy van? nem vágom fáj?
Az, hogy látsz-e valamit vagy nem, érdektelen ahhoz viszonyítva, hogy milyen veszélyben van a szemed. Konkrétan a 6.5-ös szemnél kapsz egy erősebb ütést a szemgödörre, és úgy leszakad a retinahártyád, hogy soha vissza nem műti senki. És vége a szemednek.
Ez sajnos nem játék. Én a helyedben nagy ívben elkerülném a küzdősportokat, ne kockáztasd a szemed világát.
Nekem egyik birkózó edzőtársam birkózik kontaktlencsében, pedig azt hiszem -1.25 dioptriája van, tehát nem olyan erős rövidlátás, hogy akadályozza edzésen.
Edzőtáborban is napi 3 edzést, ebből 2 küzdő, nyomott végig, majd edzések után a Balatonban fürödtünk és csak este vette ki a lencsét.
Egyébként Anderson Silva többszörös MMA-bajnok is szemüveges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!