Ha ülök, és közben úgy mozgatom a combizmaimat, hosszú távon, az használ valamit, égeti a zsírt?
Végül is az is izom mozgás,nem? :)
Komolyan tudni szeretném!
így van,minden mozgás kalóriát éget de hogy megérts mondok egy példát.
ugyebár súrlódással hőt lehet termelni,gondolod hogy ha én dörzsölöm a kezem az elég hőt termel ahhoz hogy megolvasszam az acélt?
magyarán olyan kevés kalória égetődik el hogy az semmit nem fog számítani,nem fog a zsír le menni rólad.
Ok,értem köszi hogy normálisan válaszoltatok!
Sejtettem,hogy hülyeség amit kitaláltam,pedig olyan kényelmes lenne így,hogy közben lehet olvasni,tv-ni,gépezni :)
Túl könnyű lett volna így combot fogyasztani... :)
Pedig lehet olvasás közben fogyni, zsírt égetni.
Egyetlen okból nem áll le a szívünk
Pedig lehet olvasás közben fogyni, zsírt égetni.
Egyetlen okból nem áll le a szívünk vizsgaidőszakban tanulás közben: Mert zsírt éget a testünk.
Lehet választani: hagyjuk a normális anyagcsereúton működni a testünket, minden egyes percben bont le (nyilván kevés) zsírt, ez a normális,
vagy lehet választani, hogy minden vackot összeeszik az ember, és feltölti a zsírraktárait. Ugye ez a különbség egy racionális diéta és az átlag ember táplálkozása között. Megjegyzem az átlagos táplálkozással még jóval komolyabb edzés mellett sem garantált a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!