Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha ülök, és közben úgy mozgato...

Ha ülök, és közben úgy mozgatom a combizmaimat, hosszú távon, az használ valamit, égeti a zsírt?

Figyelt kérdés

Végül is az is izom mozgás,nem? :)

Komolyan tudni szeretném!

2012. dec. 30. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak sajnos az izommozgás és a zsírégetés még mindig sanszban sincs egymással : (
2012. dec. 30. 11:59
 2/8 A kérdező kommentje:
De minden mozgás kalóriát éget, nem?
2012. dec. 30. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Pongyola megfogalmazás, de mondjuk. Viszont egyrészt ez a mozgás semmit nem ér, olyan kevés és alacsony intenzitású, másrészt az elhasznált energia megjelenik az éhségben, tehát vissza is eszed, ha nem figyelsz, harmadrészt gondolom arra gondoltál, hogy a combizom mozgatása majd szépen a combról szedi le a zsírt, na ez az, ami nem létezik.
2012. dec. 30. 12:19
 4/8 dirtboy ***** válasza:
100%

így van,minden mozgás kalóriát éget de hogy megérts mondok egy példát.

ugyebár súrlódással hőt lehet termelni,gondolod hogy ha én dörzsölöm a kezem az elég hőt termel ahhoz hogy megolvasszam az acélt?

magyarán olyan kevés kalória égetődik el hogy az semmit nem fog számítani,nem fog a zsír le menni rólad.

2012. dec. 30. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez nem így van, ahogy elképzeled. Kis izommozgatással szinte nulla gramm zsírt égetsz el, pláne diéta nélkül. És eleve nincs helyi zsírégetés!
2012. dec. 30. 12:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Ok,értem köszi hogy normálisan válaszoltatok!

Sejtettem,hogy hülyeség amit kitaláltam,pedig olyan kényelmes lenne így,hogy közben lehet olvasni,tv-ni,gépezni :)

Túl könnyű lett volna így combot fogyasztani... :)

2012. dec. 30. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Pedig lehet olvasás közben fogyni, zsírt égetni.

Egyetlen okból nem áll le a szívünk

2012. dec. 30. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Pedig lehet olvasás közben fogyni, zsírt égetni.

Egyetlen okból nem áll le a szívünk vizsgaidőszakban tanulás közben: Mert zsírt éget a testünk.

Lehet választani: hagyjuk a normális anyagcsereúton működni a testünket, minden egyes percben bont le (nyilván kevés) zsírt, ez a normális,

vagy lehet választani, hogy minden vackot összeeszik az ember, és feltölti a zsírraktárait. Ugye ez a különbség egy racionális diéta és az átlag ember táplálkozása között. Megjegyzem az átlagos táplálkozással még jóval komolyabb edzés mellett sem garantált a fogyás.

2012. dec. 30. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!