BSN Syntha 6 jó fehérje, vagy van olcsóbban is, ami ugyan ezeket tartalmazza?
/hatoltál/
hallottál már akart lenni
Nem kalória, makro mennyiség, persze hogy hallottam róla ckd-n vagyok hétközben max 15g ch megy naponta össz és ezis a dióból, túróból , zöldekböl jön össze.de ha valaki mondjuk nem versenydíètàn van akkor nincs szerintem baj azzal ha egy nagyon finom fehèrjèt iszik, és akkor adagonként minusz 20 g rizs a napi étrendből mondjuk.
Iifym
A kérdés az volt, hogy jó fehérje vagy nem? Szerintünk nem, mert egy normális protein tápkiegben legalább 70% fehérje van. És ez ráadásul még drága is.
Szerinted meg jó. A kérdező meg majd eldönti, hogy kinek higgyen.
A Syntha 6 egy 47%-os proteint tartalmazó dizájner. 13g szénhidrát azért szálkásításkor?!?!
Szálkásításkor, pont az a cél hogy a protein továbbra se tartalmazzon hozzáadott szénhidrátot. EAA és/vagy BCAA-ak nélkül ne is kezdjünk szálkásításba.
Észrvette e valaki, hogy a protein mátrix után polidxtróz a követekző legtöbb anyag a termékben.
....élelmiszeriparban (főként pékárúban és töltelékárúban használják) elterjedt térfogatnövelő/nedvességmegtartó adalék E1200
BSN Syntha 6 jó fehérje, vagy van olcsóbban is, ami ugyan ezeket tartalmazza
47%-os fehérjénél már csak jobbak lehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!