Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mire jó a padon a pillangó?

Mire jó a padon a pillangó?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen fekvenyomópadom:

[link]

Azt szeretném tudni, hogy milyen izmokat mozgat meg és milyen hatással van az úgynevezett pillangó (butterfly), ami ha ráfekszem a mellkastól jobbra és balra van.

Esetleg ha van valakinek ilyen padja, az mondja el a tapasztalatát a paddal kapcsolatban.

2009. aug. 25. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:

szia!

nekem pontosan ilyen padom van és a pillangó (amit valójában tárogatógépnek hívnak) a mellizom külső szakaszát erősíti.és szerintem ne vegyél ilyet, mert nagyon hülyén van megtervezve, mivel nem bírod mellizomból behúzni magadhoz, hanem bicepszből végzed, mert nagyon kinnt van a szélén.(habár ha egy kötelet kötsz a szivacsra kiküszöbölhető ez a probléma) szóval összességében nem ajánlom ezt a padot. remélem tudtam segíteni

2009. aug. 25. 11:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Az igazság az, hogy nem vettem, hanem kaptam. Ezt a tárogató részt nem is használtam, mert nekem is feltűnt, hogy a bicepszet használom ennél. Viszont a többi funkcióját ki tudom használni.

2009. aug. 25. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!