Alkohol, mint teljesitményfokozó?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 14:08
3/9 anonim válasza:
Én sem, ez csak egy tévhit hogy jó. Egyáltalán nem. Olvasd el a cikket, amit Montez linkelt :)
4/9 A kérdező kommentje:
Dehogy nem gondolkodom ilyenekbe csak hallotam róla pár dolgot és szimpla érdeklődés céljából kérdeztem nekem bőven elég a Creatin meg majd pár év mulva kipróbálom a tesztoszteron készitményeket de azzal még várok pár évet:)
2012. dec. 28. 14:52
5/9 anonim válasza:
Kreatin mellé meg pláne nem jó, mivel az alkohol dehidratál.
6/9 anonim válasza:
az alkoholt régen az 1900as évek elején használták teljesítményfokozónak főleg bicikli versenyek több kevesebb sikerrel, súlyzós edzés mellé egyáltalán nem ajánlom mivel a protein szintézis nagy értékben csökkenti
7/9 anonim válasza:
Baromság. Még azok a vicces fiúk, akik kokszra nyomják az alkoholt. Elég veszélyes mutatvány.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát volt pár ilyen eset + mindnek kórház lett a vége
2012. dec. 28. 19:25
9/9 anonim válasza:
Testépítésre és ilyesmikre nyilván nem ajánlott, de versenyek előtt a feszültséget csökkenti, ezért régebben pl. lövészversenyek előtt néha ittak a résztvevők egy kicsit, továbbá így kevésbé remegett a kezük, de azt hiszem, hogy ma már tiltva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!