Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki van dagadva az ér mindkét...

Ki van dagadva az ér mindkét karomon, végig, hosszában! Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Már két hete edzés után(pedig nem változott azóta semmit a program) valamiért nagyon kilátszanak a karomon az erek.

De most már edzés nélkül is ilyen, mit csináljak? Nem merek elkezdeni a mainak ://

(lány vagyok, szóval nem szép látvány:D)

2012. dec. 28. 13:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

értem, köszi a válaszokat, sokat segítettetek.

enyhítsek az edzéseken? vagy egy kicsit több szénhidrátot egyek?

2012. dec. 28. 15:27
 12/15 dirtboy ***** válasza:

nem kell az edzésen gyengíteni,attól hogy jobban látszódik nem kell félni.

egyébként mi az edzésed célja mit szeretnél elérni?

2012. dec. 28. 15:37
 13/15 A kérdező kommentje:

nyáron és ősszel alakot formáltam + leszálkásítottam, de már kicsit túlzásba vittem, szóval januártól valami tömegnövelő féleséget szeretnék elkezdeni, de ehhez még gyűjtöm a szükséges infót.

kicsit megijedtem, még mindig eres a hasam :(

2012. dec. 28. 15:41
 14/15 dirtboy ***** válasza:

akkor emelni kell a ch-t igen.

tömegnövelő étrend kell.

azt remélem tudod hogy milyen.

2012. dec. 28. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem kell betojni, több szénhidrát menjen (3-4g x testtömeg kg) és előbb utóbb kicsit majd elkezdesz zsírosodni. Ha túlságosan, akkor csökkentsd, ha túl lassan akkor növeld picit, ezt majd kitapasztalod. De egyébként vannak pasik, akiknek pont az ilyen sportos csajok jönnek be. ;)
2012. dec. 28. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!