35 évesen még el tudnám érni nyújtásokkal hogy meg tudjam csinálni a spárgát?
Helo!
Bar egyeb dolgoakt nem tudtunk meg - esetleges betegseg, nemed, stb... -, de talan nem is lenyeges, igy a tapasztalataim alapjan azt mondom: siman. 50 evesket is lattam mar fiatalokat megalazni es nem oylanok voltak, akiknek csk a sport az elete, egyszerüen "formaban voltak", amiert tettek is.
Helló!
35f vagyok, sportolgatok, vékony majdnem szálkás vagyok, de a spárgával még csak most kezdenék foglalkozni. Egészségesnek érzem magam, vitaminokat szedek és egészséges az étrendem is. Csak azért kérdeztem hogy ilyen korban még nyúl6-e annyit a lábam hogy sikerüljön a spárga...? Köszi a választ :)
Helo!
Hat akkor meg föleg! :) A leglenyegesebb dolog a fokozatossag, szerintem fel even belül összejöhet, ha kellö figyelmet szansz ra.
Igen, megtudod csinálni, ha nagyon akarod!
A tesi tanárom régebben mesélte, hogy egy bácsi 93 éves(!) korában sikerült megcsinálnia a spárgát 2 hét alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!