Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok eről a kondigépről?

Mit gondoltok eről a kondigépről?

Figyelt kérdés
[link] vagy ez jobb?? [link]
2012. dec. 26. 16:34
1 2
 11/19 anonim válasza:

miért nem mész el inkább terembe?

ha azt nézed elköltesz 50-60e ft-ot gépekre amikor ebből a pénzből meglenne majdnem egy évi edzésed.

2012. dec. 26. 17:23
 12/19 dirtboy ***** válasza:

ma 17:23

igen de ez a pad nem csak 1 évig fogja őt kiszolgálni,másik meg hogy nem biztos hogy városi a kérdező tehát ne vegyünk rá mérget hogy nem lesz még több ezer forintos útiköltség is a kondibérlet mellett.

2012. dec. 26. 17:26
 13/19 anonim válasza:

ma 17:26

nem veszünk rá mérget! én is falusi vagyok.

buszbérlet 2500FT kondibérlet 5e Ft.

csak azért javaslom a termet mert ott sok olyan gép van amivel jobban fejlesztheti az izomzatát normálisan.

az ilyen gép ami 50-60 max. van hozzá 30-40kg súly és tud csinálni kb 4-5 gyakorlatot.

pár hónap után ki fogja nőni ezeket a kis súlyokat.

1kg súly = 1.000ft .. lehet számolni akkor :)

2012. dec. 26. 17:35
 14/19 dirtboy ***** válasza:

hülyeséget beszélsz de még milyen hülyeséget.

egyébként meg jó neked hogy 2500ft csak a bérlet,én miskolc közeli vagyok aztán 15000 lenne a bérlet hogy bejárjak.

tudod nem mindenki diák.

2012. dec. 26. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Otthon is lehet kőkeményen, hatékonyan edzeni. Baromság, hogy csak teremben lehet. Én is itthon edzek, és elég rendesen szét lehet küldeni az izmokat és nem jönnek oda dumálni hozzám 5-en, hogy mi volt velük éppen aznap és emiatt nem haladok! Engem mindig megtaláltak a termekben.:)
2012. dec. 26. 17:47
 16/19 SSanchez ***** válasza:
Hol veszed te a súlyokat én 680ért szerzek neked:) Ráadásul ahogy a hozzáértők írták, otthon is szétlehet küldeni az izmokat, sőt arra tudsz koncentrálni, senki nem zavar ráadásul nem tuti, hogy mindig szabad lesz az a pad ami neked kell:)
2012. dec. 26. 17:51
 17/19 dirtboy ***** válasza:

és ha egyszer megunod vagy rá kényszerülsz hogy abba hagyd akkor eladhatod az egészet amiből pénz jön vissza,a régi kondibérletet meg nem nagyon lehet kinek eladni.

vagy ha nem is adod el akkor megmarad a gyerekednek vagy unokádnak a felszerelés.

2012. dec. 26. 17:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Vagy egyszer újra is kezdheted.:)
2012. dec. 26. 18:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Ép ezért nem akarok terembe járni! Inkáb rá költök egy vagyont,de azt tudom hogy a sajátom és mindig szabad és nem kel rá várni! :)
2012. dec. 26. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!