Nagy súllyal való felhúzás, gugolás?
Hát,én eléggé konzervatív vagyok,szóval nem is igazán javasolnám a nagy súlyokkal végzett edzést ennyi idősen. Tudom,lesz,aki majd rám cáfol,mondván,hogy XY profi is fiatalon kezdte,de én inkább várnék,míg rendesen kifejlődnek a csontjaid és az ízületeid.
Aranyos,hogy ott szeretnél állni a Superbody színpadán,de ugye tudod,hogy ez csak hobbi? Magyarországon nem lehet megélni a profi testépítésből. Szóval azért ne tedd fel rá az életed.
Nem aranyosságból írtam, hogy szeretnék ott állni a színpadon, hanem elszántságból, amit véghez is fogok vinni!
Én meg, amikor elkezdtem edzeni, még csak azért csináltam, hogy olyan legyen, mint egy átlagos srác, az én koromban, mert olyan vékony voltam, hogy baromira zavarba voltam, most úgy fél év után még mindig vannak olyan srácok a koromban, akiknek vastagabb a karjuk, nyilván korábban is érnek. De addig a fél év alatt eljutottam odáig, hogy már teljesen máshogy gondolkodok az edzéssel kapcsolatban. Hogyha lemegyek a terembe, letolom azt a másfél órát, akkor az nekem egy megtisztulás, azelőtt én idegesen mentem le, úgy jövök ki, mint a legvidámabb ember. Szóval mostmár az életem edzés nélkül elképzelhetetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!