Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagy súllyal való felhúzás,...

Nagy súllyal való felhúzás, gugolás?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 15 éves vagyok, fél éve edzek, 175 cm magas vagyok jelenleg, és egyszer ott szeretnék állni a SUPERBODY színpadán. Dióhéjban ennyit rólam. Azt szeretném kérdezni, hogy nagy súllyal való felhúzás, árthat a növésemnek? Mert pl. szeretnék lenni egy olyan 182-3 cm magas, csak nem tudom, hogy pl. ma csináltam 90kg-al 8ismétléses felhúzást, illetve mondjuk 70kg-al a gugolás. Faterom 177 cm magas, papám egy olyan 185. Igazából csak a jövőmmel lenne kapcsolatos, mert majd szeretnék jól kinézni a színpadon, illetve zavar, ha alacsony vagyok :D
2012. dec. 21. 23:15
 1/6 Takumi ***** válasza:
Az egyszer mit jelent? Ha pár év múlva akkor nincs mese nyomatni kell. Ha 10 évnél több akkor ráérsz. 17 éves srác 200(lehet 300 de nem biztos)kg-ot húz fel. Amennyiben tényleg versenyezni akarsz akkor bizony szteroidokat is kell szedned. Erre is gondoltál?
2012. dec. 21. 23:56
 2/6 Takumi ***** válasza:
Azt nem írtad hány kg vagy.
2012. dec. 21. 23:57
 3/6 A kérdező kommentje:
66 kg vagyok, a szteroidokkal tisztában vagyok. Csak azt akartam mondani, hogy nem tűnt olyan nagy súlynak, ahogy csináltam közbe, mert ment volna még 10 is, csak így utólag vissza gondolva tűnik soknak, a többi súlyhoz viszonyítva, amennyivel dolgozok.
2012. dec. 22. 09:55
 4/6 Tyler913 ***** válasza:

Hát,én eléggé konzervatív vagyok,szóval nem is igazán javasolnám a nagy súlyokkal végzett edzést ennyi idősen. Tudom,lesz,aki majd rám cáfol,mondván,hogy XY profi is fiatalon kezdte,de én inkább várnék,míg rendesen kifejlődnek a csontjaid és az ízületeid.

Aranyos,hogy ott szeretnél állni a Superbody színpadán,de ugye tudod,hogy ez csak hobbi? Magyarországon nem lehet megélni a profi testépítésből. Szóval azért ne tedd fel rá az életed.

2012. dec. 22. 20:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem aranyosságból írtam, hogy szeretnék ott állni a színpadon, hanem elszántságból, amit véghez is fogok vinni!

Én meg, amikor elkezdtem edzeni, még csak azért csináltam, hogy olyan legyen, mint egy átlagos srác, az én koromban, mert olyan vékony voltam, hogy baromira zavarba voltam, most úgy fél év után még mindig vannak olyan srácok a koromban, akiknek vastagabb a karjuk, nyilván korábban is érnek. De addig a fél év alatt eljutottam odáig, hogy már teljesen máshogy gondolkodok az edzéssel kapcsolatban. Hogyha lemegyek a terembe, letolom azt a másfél órát, akkor az nekem egy megtisztulás, azelőtt én idegesen mentem le, úgy jövök ki, mint a legvidámabb ember. Szóval mostmár az életem edzés nélkül elképzelhetetlen lenne.

2012. dec. 23. 08:46
 6/6 Tyler913 ***** válasza:
Másfél óra nem sok egy kicsit?
2012. dec. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!