El akarok kezdeni kondiba járni. Hetente 2x érnék rá mert edzésem van közben. Úgy elegendő lenne? Mellizomra és hasra edzek!
Figyelt kérdés
3x van edzsésem plusz még a többi különóra szóval csak hetente 2x érnék rá!Mellre és hasra edzenék!Úgy elég lenne?És kb. mennyi idő után lenne nyoma is?Tudom ez sokmindentől függ de a tapasztaltabbak biztos tudják kb. szerintem.. :)2012. dec. 20. 20:49
11/20 anonim válasza:
Semmi gond.:) de van mikor tényleg én kapom.:)
12/20 A kérdező kommentje:
Csak nem tőlem! :)
2012. dec. 25. 11:22
13/20 A kérdező kommentje:
Most nézem ó még 47es karról képet! xD
Nekem 40-es nem ijedtem volna meg attól még! :D
2012. dec. 25. 11:28
14/20 anonim válasza:
Osszeszartad magad:Dmontez:hat azt hitte h egy 12eves vagyok aki csak ugy irogat nem duhito?:D:D
15/20 anonim válasza:
Meg felajanlottam az uriembernek hogy elmondhatja szemelyesen a velemenyet de nem elt vele.(jameg hat miutan megtudtam hogy 40es karja van en is viszavetem kicsit tudod:|:|:D:):D:D:D:D)
16/20 anonim válasza:
Én láttam képet a nagy karodról. Elég meggyőző.:)
17/20 anonim válasza:
de tudod Montez hogy nem a kar számít:) nagyanyámnak 60as például:D:D
18/20 anonim válasza:
én azt pl megnézném nincs róla kép? :D
Balkaa voltam
19/20 A kérdező kommentje:
Jó kis csapat ez az biztos! xDDD
2012. dec. 26. 09:03
20/20 anonim válasza:
Hát nem csak a méret a lényeg. Enyém csak 43 most, de szálkásan.
Konyhás néni 60-as karja meg picit zsírosabb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!