Mivel fűszerezzem a csirkemell filét?
Figyelt kérdés
diétázok2012. dec. 17. 09:14
1/7 anonim válasza:
Nekem Kotányi fűszerek vannak: Kentucky, mustáros pác, magyaros, kebab, sültcsirke és grill klasszikus fűszerkeverékek.
Ha pedig versenydiéta van, akkor az utolsó hetekben, már csak minimális, sőt utolsó héten már szinte nulla só mehet, azaz semmi fűszer! :)
2/7 anonim válasza:
Nekem a gyros a kedvencem.
(de sütőben is összesütheted zöldségekkel, úgy is finom)
3/7 aikiboxer válasza:
Aszaltszilvát vagy almakarikát vagy barackot szoktam mellétenni. :)
4/7 anonim válasza:
Só, bors, fokhagyma, vörös hagyma, curry, esetleg egy kis zöldfűszer..
6/7 izzó galagonya válasza:
Kakukkfűvel például. Vagy rozmaringgal. Ne használj bolti keverékeket, tele vannak adalékanyagokkal, némelyikben só is van, az ízük sem az igazi. Ha van helyed pár cserépnek, szerezz be pár cserepes fűszernövényt, az az igazi (csak ültesd át rögtön a műanyag cserépből igazi cserépbe).
7/7 aikiboxer válasza:
Kenhetsz rá (ha már kicsit megsült) paradicsompürét is, nagyon-nagyon finom lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!