Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izületek, mi van vele?

Izületek, mi van vele?

Figyelt kérdés

1 hónapja járok konditerembe,és nem tudom míért azóta fáj hol a derekam,hol a csuklóm,hol a vállam...

érzem,hogy az izület az..a vállam igazából csak terhelésre fáj..az csak úgy magában nem,de mikor nyujtásnál hátrafeszítem mindegyik roppan egy akkroát,hogy csak na..

ez nem fáj csak érdekes:D

Szóval szeretném kérni a véleményeteket,ha egyáltalán használ az izületvédő,akkor milyet vegyek,amit megkapni scitec boltban??

vagy esetleg valami praktika rá??

Nem tudom mi lehet..1 hónapja edzem és máris,félek milesz sok idő után..://

annyira nem vészesen fájnak,de megszeretném előzni a bajt :DD

a válaszokat előreis nagyon köszönöm!!

Megy a kéz!!

2012. dec. 16. 03:55
 1/5 A kérdező kommentje:

Egyébként lehet ez atól is mert nem csinálom szabályosan a gyakorlatokat,ugye?

próbálom minnél szabályosabban és persze magamhoz képest megfelelő súlyokkal dolgozni..

2012. dec. 16. 03:58
 2/5 A kérdező kommentje:
ja,és 19/F,ha ez számít valamit :)
2012. dec. 16. 04:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Rendesen be kell melegíteni és szabályosan, kontrolláltan edzeni.

Ízületvédők: Arthroxon, Joint x, Arthro guard,

[link]

2012. dec. 16. 06:32
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

meg curcuma

2012. dec. 16. 09:59
 5/5 poiu ***** válasza:

Izületvédő: D és C vitamin + kalcium. A többi csak pénzkidobás.

Gyakorlatok: ne dolgozz a nyakad mögé, mert abban a helyzetben a vállad nem stabil.

Én nagyon vigyázok az izületeimre, mert öreg vagyok. Nekem bejött a "drop set" (nem tom, mi ez magyarul), a lényeg az, hogy nagy súllyal kezdem, 3-4 ismétlés után kisebb súly, 6-8 után még kisebb, tehát a 10-12. ismétlésnél úgy merülök ki, hogy viszonylag kis súllyal terhelem az izületet.

2012. dec. 16. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!