Mennyire erősnek kell leni ahhoz, hogy kézenállásban behajlított kézzel is meg tudjuk magunkat tartani?
Figyelt kérdés
Láttam videókat, amikor behajlítják a kezüket, aztán visszanyomják magukat. (Falnál.) A kinyomáshoz gondolom nagy erő kell. De 13 éves lányként szerintetek próbálkozzak azzal, hogy lassan behajlítom a kezem, aztán lejövök?2012. dec. 14. 18:40
1/4 anonim válasza:
elég erősnek:)
én 88 kiló vagyok de simán kinyomom magam 20x így.
de a titka a fokozatos terhelés és az egyre nehezedő gyakorlatok.
ennek kigyakorlását bemutatják a fegyencedzés nevű könyvben.
töltsd le,vagy kérd karácsonyra.
tele van ilyen és ehhez hasonló jó kis gyakorlatokkal.
ha már tudsz fejen állni,akkor a következő lépés az,hogy felmész kézenállásba falnál,és így tartod magad 2 percig.
a kinyomást egyenlőre ne végezd.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak 50 mp-ig bírom falnál kézenállásban, az a gond, hogy valami baja van a kezemnek. Fáj. ):
2012. dec. 14. 21:25
3/4 A kérdező kommentje:
Ja, és hát fejenállni, azt szerintem az életben nem fogok megpróbálni. Nagyon-nagyon féltem a nyakam... (Ez tudom, hogy baj, de akkor is. :D)
2012. dec. 14. 21:26
4/4 anonim válasza:
víz alatt tudsz kézen állni? próbáld ott, és egyre sekélyebb vízben. próbálj kézen járni víz alatt olyan vízben hogy a teljes lábszárad (combod) kint legyen a vízből, vagy lehetőleg több. ez nagyon tudja erősíteni a karizmokat, hamar el is fáradhatsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!