Az tényleg igaz, hogy azért fontos lábra is edzeni, mert a nagy izomcsoportot megmozgató kemény edzések adják hormonálisan a legjobb anabolikus ingereket a fejlődéshez?
Igaz, elősegíti a növekedési hormon termelését.
Ezért is fontos és eleve, hogy néznél már ki vékony lábbal nagy felsőtesttel? Mint egy madár.:)
Akkor a váll külön napon legyen, pl:
H: mell-bicepsz
K: láb
Cs: váll (oldalemlés , mellről nyomás, oldalemelés döntött törzzsel, állighúzás)
P:hát-tricepsz.
azért szívesen.:)
De dobj már egy képet, hogy mennyire vagy kemény.:)
Egyébként meg milyen baromság már az, hogy sokáig bírom??
Ez nem maratoni edzés. A kemény súlyzós edzés az kb 60-80 perc max, különben p*nalegyezés!! Ha valamiből sok gyakorlatot tudsz, akkor az nulla edzés, nem volt elég nagy súllyal és elég intenzív. Ez nem a ki tud minél többet, többször edzeni egy héten sportág!!
Igen, azért is. Na meg ugye a Johnny Bravo-effektus. Nem is értem, hogy merül fel, hogy nem kéne lábra is edzeni.
Mi az a " 4-5 ös edzés"?
Pl. egy Hétfő: Mell bicepsz: 4x6-8 fekvenyomás nagy súllyal, 4x6-8 ferdepados szintén, 4x6-8 Egy kezes összenyomás ferdepadon, tárogatás 4x10-14, Pulover 4x8
Egy kezes bicepsz 4x8, kétkezes bicepsz 4x-6-8, Kalapács 4x8, meg 2-3 21, meg még néha alkar. :)) Simán lemegy és kb. 90perc. Na de egy sima váll edzés 4-5gyakorlattal nagy súllyal sima liba 50 perc, ez nekem kevés. Persze oldalemeléseket kis súllyal 12-16okat. Ennyi, szóval erről van itt szó... :)
Pedig nem kevés, ha megtanulnál edzeni rendesen.
De tegyél hozzá akkor.
Ha pedig profinak érzed magad, akkor minek kérdezel??
"4-5 gyakorlat."
Pont négyet írtam egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!